Woow, e evident ca te place! daaaa... uh nu vezi?! e mort dupa tine, asta e comportamentul clasic si normal de mascul cand place o femela, indiferent ca e la animale sau la oaneni...indeparteza concurenta! ciudat exemplu, stiu, dar asta mi a venit acum in cap! bun, deci FI SIGURA CA TE PLACE! Acum ca sti ce vrea el d l tine, uh ce vrei cu adevarat de la el? vrei o relatie cu el? sincer sunt foarte curios si ti as fi recunoscator daca m ai tine la curent! succes
Buna.pai mie imi este clar ca din ce moment ce iti da tot mesaje, inca mai esti in mintea lui sau poate ca mai tine la tine, dar nu ti-o poate spune.ca daca ii erai indiferenta, nu te mai baga in seama. daca chiar simti ceva pentru el, sugereaza-i sa va intalniti, sa lamuriti cum sta treaba.sa vezi reactia lui.si in plus nu ai nimic de pierdut.bafta multa!
Poi si ce mai astepti? :O e al tau. dar, vezi, nu l lua tare... : ba gata, m am hotarat, vreau sa fiu cu tine! nuuu, ia l usor, tine l in suspans putin! hai ca te descurci uh ca imi pari fata inteligenta. :bd
Hai mei' ce naiba? Cu tupeu! Pune l la punct! nu, acum sincer, pentru inceput vbeste serios cu el, intreaba l daca vrea o rel serioasa, spune i ca nu ai chef de glume proste, incerca sa l faci sa i para rau daca o sa si bata joc de tine si nu o sa vrea o rel serioasa si o sa vezi tu cum se face baiat cuminte daca tine cu adv la tine! sper ca te am ajutat mei'. bafta multa! >
Trebuia sa ne intalnim azi dar nu ne-am my intalnit
da nonny50 vreau sa fiu cu el
Nu stiu ce mai astept... poate mie un pic frica de ce ca fi
daca "ma face de ras" ca el e mai vagabont si nici nu stiu la ce sa ma my astept din partea lui