| valutsy a întrebat:

Buna!
Vreau si eu un sfatbatting eyelashes Sau mai bine sa va povestesc ceva ca nu am cu cine vorbi
Acum ceva vreme am fost impreuna cu un baiat mai mare ca mine cu 2 ani(eu sunt cls a 10 a el a 12 a)si ne-am despartit el fiind mai "fustangiu", bine nu asta e problema
dar de cand suntem in vacanta aproape zilnic imi da mesaj cu"cf? pup" cateodata chiar de 2, 3 ori pe zi. Inainte vorbeam foarte rar, aproape deloc si cand vorbeam mai bine nu o mai faceamstraight face
In seara asta mi-a dat din nou msj si din una in alta l`am intrebare ce s`a intamplat, ce s`a intamplat cu el de vorbim ca inainte nu o prea faceam si mi-a spus ca nu s`a intamplat "nimic" si la un momendat i-am spus ca stiu ca ma place si ca ma vrea si mi-a spus ca"nu stie, dar stie ca eu sunt moarta dupa el", nu am recunoscut la inceput ...mai demult asta fiind adevarat si el stia
Am tot incercat sa-l "fac "sa`mi spuna daca ma place sau ceva, dar nimic a spus ca daca eu nu`i spun el nici atatsad
In fine pana la urma i-am spus ca imi placea mult de el si ca tot ce facea ma afectata, dar ca acum lucrurile sau mai schimbat ca nu mai simt la fel ca inainte dar ca nu vreau sa-l pierd worried si el mi-a spus ca ma place ca sunt draguta
Dupa ce am citit msj si chiar si acum imi vine sa plang, dar nu stiu de ce.
Pe o parte am facut bine ca i-am spus, dar pe o parte ma simt nasol ca parca nu trebuia sa-i spun ink toate astea.
Nu`l intelegcrying niciodata nu l`am intelescrying
Aseara mi-a spus ca nu poate dormi ca se gandeste la minesigh
La scoala daca ma vede ca vorbesc cu un baiat sau sunt mai apropiate de el se uita urat sau face alte gesturi, vine si se baga in seama cu acel baiat si alte chestii numai ca sa plece si sa nu mai vorbesca cu mine.
Nu stiu ce sa mai inteleg:-s Ma place? sau nu?
Pana la urma ce vreathinking

Ma poat ajuta cineva cu un mic sfat sau cu o mica indrumare?big grin

dau fundahappy:*

Răspuns Câştigător
| nonny50 a răspuns:

Woow, e evident ca te place! daaaa... uh nu vezi?! e mort dupa tine, asta e comportamentul clasic si normal de mascul cand place o femela, indiferent ca e la animale sau la oaneni...indeparteza concurenta! ciudat exemplu, stiu, dar asta mi a venit acum in cap! bun, deci FI SIGURA CA TE PLACE! Acum ca sti ce vrea el d l tine, uh ce vrei cu adevarat de la el? vrei o relatie cu el? sincer sunt foarte curios si ti as fi recunoscator daca m ai tine la curent! big grin succes

5 răspunsuri:
| Carmen a răspuns:

Buna.pai mie imi este clar ca din ce moment ce iti da tot mesaje, inca mai esti in mintea lui sau poate ca mai tine la tine, dar nu ti-o poate spune.ca daca ii erai indiferenta, nu te mai baga in seama. daca chiar simti ceva pentru el, sugereaza-i sa va intalniti, sa lamuriti cum sta treaba.sa vezi reactia lui.si in plus nu ai nimic de pierdut.bafta multa!

| nonny50 a răspuns:

Poi si ce mai astepti? :O e al tau. dar, vezi, nu l lua tare... : ba gata, m am hotarat, vreau sa fiu cu tine! nuuu, ia l usor, tine l in suspans putin! hai ca te descurci uh ca imi pari fata inteligenta. :bd

| nonny50 a răspuns:

Hai mei' ce naiba? Cu tupeu! Pune l la punct! nu, acum sincer, pentru inceput vbeste serios cu el, intreaba l daca vrea o rel serioasa, spune i ca nu ai chef de glume proste, incerca sa l faci sa i para rau daca o sa si bata joc de tine si nu o sa vrea o rel serioasa si o sa vezi tu cum se face baiat cuminte daca tine cu adv la tine! sper ca te am ajutat mei'. bafta multa! >big grin

| valutsy explică:

Trebuia sa ne intalnim azi dar nu ne-am my intalnit

da nonny50 vreau sa fiu cu el

| valutsy explică:

Nu stiu ce mai astept... poate mie un pic frica de ce ca fi
daca "ma face de ras" ca el e mai vagabont si nici nu stiu la ce sa ma my astept din partea lui