Buna!
Uite:
Un mic mesaj eu ti-am trimis... Am scris doar 3 litere adevarate nu 1000 si false sa iti zic cu glas duios " La multi ani! "
"Un inger bland si plin de nea va trece azi prin casa ta, iti va aduce in dar iubire, noroc si fericire! La multi ani! "
"Visele de azi sa devina realitate, sperantele de maine impliniri, orice cadere un pas inainte, gandul bun si fericirea sa te insoteasca mereu! La multi ani!"
Sper ca ti-au placut!
Pa-pa!
As vrea ca sufletul tau sa nu simta ridul timpului, inima sa nu ramana nepasatoare la cei din jur, gandul sa te insoteasca mereu, zambetul sa nu-ti lipseasca din coltul buzelor, visele sa-ti fie incununate cu sperante, mainile sa imprastie praful stelelor din care se nasc minuni, iar inima sa-ti fie incalzita de cei dragi.LA MULTI ANI!
Pentru tot ceea ce ai incercat sa faci pana acum si nu ti-a iesit, pentru tot ce ai construit dar s-a ruinat, pentru tot ce ai cautat in zadar si nu ai gasit, azi ai voie mai mult ca oricand sa crezi intr-o minune. Este ziua ta si numai a ta. Azi trebuie sa crezi in visele tale!
Fie ca ziua asta sa fie inceputul a tot ceea ce vrei in viata! Si fie ca viitorul sa-ti fie intesat cu lucruri de bine! Astazi si in fiecare zi, ma gandesc la tine si iti urez o zi de nastere plina de fericire, liniste si momente de neuitat! Fie ca ce e mai bun sa vina de acum incolo! LA MULTI ANI!
Astazi, fiind o zi frumoasa, Si stiind ca-i ziua ta, In parfumul diminetii, Tin a te felicita. Astazi, ziua fericirii, Pentru tine a sosit; Iti doresc in a ta viata, Numai drumul aurit, Flori frumoase, fericire, Sa rasara-n calea ta, Iar acum, te rog, primeste, LA MULTI ANI din partea mea.
De-as putea din cerul noptii iute as fura o stea, ca sa-ti pun cununa vietii astazi chiar de ziua ta. Dar nu pot sa ajung la stele si nici cerul nu-l cuprind lacrimez de neputinta, dar iti spun: La Multi Ani…zambind
Sa cresti mare si cuminte, multi ani de-acu-nainte, sa ai parte de fericire sanatate si multa iubire!
alege uh:):*
personaljesus întreabă:
RRSecularHumanist întreabă: