| andreea_4961 a întrebat:

vreau un raspuns rapid...si sincer...acum vreo 2 luni am av relatie sexuala k pretenul... da anal...si nu sunt sigura ca a fost anal,...crying...adica nah... mi-a venit ciclul normal...in aceeasi data... dar acma,... dupa 2 luni am niste ameteli... e posibil sa fiu insarcinatacrying? vr raspuns urgent

Răspuns Câştigător
| M.J. a răspuns:

Daca ati facut doar anal, nu e nicio problema...nu esti insarcinata.ametelile pot fi din alta cauza...eu stiu...ca sa fii sigura si sa nu te mai ingrijorezi, fa-ti un test de sarcina.bafta

12 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu ramai insarcinata in urma sexului anal. Daca ciclurile au fost regulate, normale ca durata si cantitativ, e putin probabil sa fii insarcinata. Fa-ti un test de sarcina din urina de dimineata ca sa fii 100% sigura.

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Cum sa nu fii sigura ca a fost anal? Fa un test de sarcina sa vezi daca esti insarcinata.

| yuli10 a răspuns:

@brigaela a spus ca nu e sigura daca a fost anallaughing.

in primul rand cum adica nu esti sigura? esti nebuna? tu nu ai simtit unde intra?
in al doilea rand, daca ti-a venit ciclu e aproape 100% sigur ca nu esti insarcinata.

| Dan a răspuns:

Asculta de sfatul lui brigaela.Sa nu mai faci sex anal!

| andreea_7473 a răspuns:

Nu esti insarcinata, dar vezi si tu pe unde intra alta data. Vad ca nu a folosit prezervativ si nu e prea ok sa o bage din anus in vagin pentru ca in anus sunt o gramada de bacterii care vor fi transportate in vagin si te trezesti cu niste infectii de nu mai stii la ce doctor sa mergi.
Iar in legatura cu bebe, un singur sfat am: protejati-va, oameni buni!

| naya a răspuns:

Iarta-ma... dar trebuie sa fac asta : rolling on the floor

| ---droid-kid--- a răspuns:

Nu stii pe unde intra sau iesea?
nu acum serios... sper ca razi d noihappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna.
Fa un teste de sarcina.

Sanatate.

Bybye

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Probabil ai fost ametita si atunci, cum sa nu stii daca e colo sau colo?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Now

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Andrea ca sa afli fa-ti un test de sarcina

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu este nimica
si pr mea a fost tot la fel si nu a fost anal
stai linistita