anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna vreau un raspuns URGENT VA ROG.am o mare problemaaaaa.sunt cu prietenul meu d aprox2 luni jumatate. el este exact cum vreau eu, dar ii lipseste ceva...nu imi acorda multa atenrie.ma suna o data p zi ca sa ies afara, uneori il mai sun si eu, dar in rest nu mai tr nici un sms nimic.am discutat cu el si a spus ca nu e asa el romantic si ca nu i-a placut niciodata, dar eu sunt genul d persoana care functioneaza bine numai daca ii acorzi atentie.si el mi-a spus ca m-am schimbat ca nu maisunt asa ca la inceput, dar la inceput si el era altfel imi tr sms zilnic, ma suna mai mereu era un dragut...acum s-a schimbat sau si-a aratat adevarata fata nu stiu. el a zis ca daca eu voi fi cea d dinainte el va incerca sa fie asa cum vreau eu, vreau sa-l fac sa inteleaga ca daca nu imi da atentie ma indepartez si uneori simt ca am inceput sa fac asta desi tin la el mulT si sunt sigura ca si el simte la fel. FUNDA+VOT

Răspuns Câştigător
| kiiid a răspuns:

Pai eu zic sa incepi tu prin a fi cea dinainte happy crede-ma. daca nu faci tu un sacrificiu, nu va face nici el oh go on asa sunt baietii, nu numai prietenul tau. suna-l tu mai des, da-i tu mesaje, blabla. arata-i ca tii la el si ca iti pasa, si el sigur va intelege asta puppy dog eyes BAFTA! :* FUNDA?:O3