Masturbarea poate fi exterioara, adica prin mangaierea sanilor, sfarcurilor, coapselor precum si a clitorisului (*** popular) dar poate fi si intravaginala prin introducerea in vagin a unui sau 2 degete asa numita degetica ori a unor obiecte subtiri care sa poata trece prin perforatia himenului peentru ca acesta sa nu fie afectat.Prin practicarea unei astfel de masturbari nu se pierde virginitatea. Varsta de incepere a masturbarii nu este una stabilita sau standardizata deoarece depinde in primul rand de dezvoltarea fizica, psihica si mentala a fiecareia in parte precum si de stresul hormonal. Marea majoritate a fetelor isi incep activitatea de masturbare din primii ani ai pubertatii, deci in jurul varstei tale.Este chiar indicata masturbarea intravaginala pentru ca muschii vaginului sa fie tot timpul relaxati si elastici adica pregatiti pentru penetrare, cand va sosi clipa dezvirginarii.
Cei care-ti cer sa eviti masturbarea sunt obsedati mistico-religiosi, ca nu exista motive medicale pentru a o evita. Detalii pe http://ro.wikibooks.org/wiki/Medicin%C4%83/Masturbare
Daca nu simti nevoia, nu o face. Pe urma, corpul o sa-ti tot ceara asta si va fi destul de neplacut pentru tine.
Altceva in afara de asta nu mai ai de facut la 12 ANI? Eu zic mai bine sa te uiti in oglinda si sa iti dai seama ca esti un copil.
Depinde de felul in care se face acest lucru adica masturbarea... cat despre normalitatea faptului eu cred in antrenamente
anonim_4396 întreabă:
Xenia1234567890 întreabă: