Sincer,spune-i adevarul.Pe el nu-l deranjeaza, asa suntem noi fetele, orice lucru este important. Poate ca nu a stiut cum sa-ti zica.De ce nu faceti un ritual? Cand va intalniti va luati in brate si va spuneti:,,Te iubesc maxim, tu esti soarele\luna''Adica daca te iubeste ti-ar spune asta:XNu trebuie sa spuneti chiar asa, puteti sa spuneti altceva eu cu un foarte bun prieten facem asta si este a 275-a oara de cand facem asta:X
Sincer, daca ar fi sa fie cu alta spune-i sa-ti zica, acum serios ai vrea sa fii a 4-a roata? Nu te cunosc, dar cred ca esti o persoana de treaba, si eu am fost asa.
Sper ca te-am ajutat.Baieti sunt destui, nu e el singurul.:X:*
Funda?
Poate procedează așa pentru că nu înțelege ce îi spui deoarece tu nu stăpânești limba română. Am avut colegi arabi care știau să scrie mai corect decât tine, fără supărare.
Corect se scrie IERI, nu eri. Nu e ca la EU, EA, EI, deși se aude similar. ce ai făcut tu se numește dacă nu mă înșală memoria, greșeală prin hipercorectitudine.
Pentru a doua nu ai nicio scuza, se scrie corect I-AM, pentru că se formeză de la EU AM ZIS LUI. I are rol de pronume. L-AM, adica AM FELICITAT PE EL, L este iarăși, cum se chema? mai ții minte? da, pronume.
S-A INTAMPLAT, se scrie cu cratimă (așa se cheamă liniuța aia pe care nu o folosești tu, dacă nu o găsești pe tastatură e în dreapta sus, aproape de Backspace) pentru că folosești un verb (a întâmpla). Nu e ca atunci când spui verișoara SA, adică a lui.
Cât despre întrebare, în situația dată ai putea repeta clasele 1-4.
Acuma, lăsând morala la o parte, este posibil ca el să nu considere că trebuie să vă felicitați în fiecare lună. De asta poate nu îți răspunde. Ar trebui să îi spui că pentru tine ziua în care v-ați combinat este una specială și că vrei să o sărbătorești lunar și că ai nevoie de mesaj de la el în fiecare lună de ziua voastră ca să-ți confirme că te iubește.
Numai bine, sper că ai să scrii corect de acum înainte. Măcar cuvintele astea. Încetul cu încetul se învață.
Știu că o să te superi, dar decât să nu-ți atragă nimeni atenția și să ajungi să pici un examen din cauză că scrii greșit chestii elementare mai bine îmi iau eu câteva înjurături acum, poate totuși bagi ceva la cap.
Tu nu cred ca poti sa faci nimic dar asa sunt baietii in general (nu toti) lor nu prea le pasa de fiecare detaliu in parte.
Pai daca esti sigura ca el te iubeste si nu are pe alta atunci nu ai pentru ce sa-ti faxi probleme...stii unii baieti nu prea atrag atentia la toate chestiile pentru ei acestea sunt doar marunturi insa pentru noi sunt lucruri de valoare as putea spune, bafta Funda ?
Invata sa scrii corect, tu chiar nu ai un pic de rusine ca iti bati joc de gramatica limbii romane?!
In primul rand mai invata putina romana...si in al doile-a rand e clar ca nu te mai vre din moment ce te ocoleste atat
Invata si tu omule romana. Se scrie "al doilea".