| CristiZzz a întrebat:

vreau un sfat/parere: sunt cu prietena mea de 3 luni.parintii ei sunt mai dificili dar lucrurile evolueaza(asa spune prietena). treaba e : in primul rand parintii mei i-au invitat pe ai ei la masa sa vorbeasca si ei...dar nu au acceptat pana acum(adica prietena mi-a spus ca nu au timp etc), in al doilea rand in vacanta asta m-am vazut cu ea doar de 2 ori nici craciunul/revelionul nu l-am petrecut macar partial impreuna. eu sincer mai ales in perioadele cand nu ne vedem sunt afectat si vacanta asta a lasat o urma destul de nasoala....sunt curios care e parerea voastra despre treaba asta. ar trebui sa o las mai moale, sa fiu mai distant.nepasator? merci pentru ajutor!

7 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Voi inca nu aveti o relatie, ci doar o intentie, probabil un accept de relatie din partea amandurora. Pana nu demult ai vorbit in cuvinte incalificabile despre parintii tai, acum ai probleme cu parintii ei. Tu ai 18 ani, ea are 16 ani, voi doi nici nu va cunoasteti bine. In aceste conditii nici nu vad ce rost are ca parintii vostri sa se intalneasca. Pentru ca voi doi sa va intalniti normal ca doi tineri si sa va si sarutati, nu este necesara intalnirea parintilor. Relatia voastra depinde numai de voi, iar in cazul ei, si de acordul parintilor de a avea un prieten.

| Danysan a răspuns:

Se vede ca o Iubesti ceea ce rezulta ca esti un baiat caruia ii pasa de Iubita lui.Probabil ca ai tai au incercat sa ii invite pe ai ei la tine tot la insistentele tale si foarte Bine ca ai facut asa. Acum cauzele sunt multe -Este posibil ca ai ei sa nu te prea placa sau sa nu fie de accord cu Relatia voastra, depinde ce varsta are ea si din ce mediu provine.Eu spun sa o Iubesti in continuare la fel ba chiar sa incerci sa relizezi ceea ce ti-ai propus, o Iubesti si nu conteaza ce gandesc ai ei pana la urma tu o Iubesti pe ea si nu pe ei dar se vede ca vrei sa fi in Relatii Bune si cu ei si asta e un lucru mare.

| Cristiann25 a răspuns:

Cati ani aveti?(daca nu te deranjeaza) Crede-ma mai bine iti cauti alta iubita pentru ca oricat zici ca nu te intereseaza de parinti daca esti cu ea nu e asa.E aiurea sa aiba niste parinti care sunt mai "comunisti", care nu sunt dispusi sa comunice, sa accepte unele lucruri.Tot respectul pentru parintii tai ca sunt asa, ca vor sa discute etc dar daca n-ai cu cine ce sa faci?! Nu-i mai da atata importanta, las-o sa vezi ce are de gand, daca te cauta etc.Succes!

| unknøwn a răspuns:

Nici voi nu vă cunoaşteţi bine şi deja vreţi să vă cunoască părinţii.
Terminaţi cu prostiile.
Întâi cunoaşteţi-vă voi.
Îi ştii cele mai mari temeri? Îi ştii vreun secret? Ştii ce număr poartă la papuci? Îi ştii culoarea preferată? Îi ştii ce îi place să facă cel mai mult?

Dacă răspunsul la vreuna din întrebări e... NU.
Atunci clar n-o cunoşti prea bine.

| MoxiMonny a răspuns:

Eu zic s-o lasi mai moale 3 luni si deja se cunosc părintii cam naspa, asta o să vă afecteze in caz de doamne fereste, despărtire.

| dream36 a răspuns:

Nu ai nr ei de telefon? Vorbeste pe facebook pe twitter etc.

| Yay000 a răspuns:

Nu ar trebui să fii nici distant nici nepăsător pentru că ea nu merită lucrurile astea. Părinţi intervin.dar dacă îţi doreşti ceva frumos si serios, nu vad de ce te-ar afecta lucrurile astea.Atâta timp cât e sinceră cu tine, ar trebui să te mulţumeşti că o ai şi că ai văzut.o până si de 2 ori.Restul nu mai contează :*