Arata-i intrebarea asta...serios acum, daca i-ai explica ca te timti obosita, ca ai probleme si ar trebui sa inteleaga, daca nu vrea spune-i si tu "ma iubesti? atunci intelege-ma si pe mine"
Sex de 3 ori pe saptamana poate fi chiar putin pentru unele persoane. In definitiv nu aveti 10 ani impreuna sa va fi plictisit deja. Inteleg ca ai probleme acasa insa daca lucrurile continua asa ma tem ca te va insela si intr-un final va veti desparti.
Doua persoane intr-un cuplu fac sex, e greu pentru unii sa inteleaga printre fumul de "moralitate" si "principii" Ce principii?
E clar ca ei ii vine greu din cauza ca nu stau impreuna sau chiar e genul de persoana careia nu-i place sa faca sex decat poate o data pe saptamana, cine stie ca n-a precizat foarte exact.
Cand doua persoane incep sa nu se potriveasca la gusturile in materie de sex - mod de a face sex, pozitii, frecventa, inevitabil se vor desparti.
Nici el nu mi se pare ca-i prea intelegator si incearca un fel de santaj emotional. Pe de alta parte il inteleg, si eu sunt genul care ar face sex zilnic dar na, cand nu se poate nu se poate.
Tipu e un ciudat daca el te-ar iubi nu ti-ar mai pune intrebari d-astea stupide si te-ar intelege si el pe tine
Cum spanac vine treaba asta? tu trebuie sa il intelegi pe el dar el nu pe tine? eu zic ca e un mare nesimtit, da mare de tot.
De ce nu te muti cu el? E destul de obositor, intr-adevar, ca dupa nspe ore de munca, sa te duci nu stiu pe unde sa te sexezi. Daca aveti amandoi venit, treceti la pasul urmator.
E baiat e normal sa aiba nevoi sexuale,dar ce este prea mult strica,trebuie sa te inteleaga ca fiinta, sa te trateze ca egalul tau, spune-i tot ce simti, nu tine in tine, si o sa fie bine
Sincer sa-ti explic totul este destul de normal ma refer doar la relatia ta de 1 an si 8 luni daca vad bine iubitul tau trebuie sa fie langa tine sa te sprijine in orice situatie sa te inteleaga el pe tine nu tu pe el...o relatie nu este doar sex crede-ma cand iti explic experienta mea de viata m-a invatat mult prea multe incearca sa vorbesti foarte serios cu el explicati problemele tale de acasa dar cred ca deja le stie spune-i tot ce te doare tot ce ai pe suflet incearca vezi cum reactioneaza daca nu da roade nu merge inseamna ca iubitul tau este mai mult un LoverBoy decat un iubit si un adevarat suflet pereche sper din suflet ca te-am ajutat nu imi trebuie nimic doar un "Multumesc"