| angel_2119 a întrebat:

vroiam sa imi dati si mie un sfat...i.au anticonceptionale de aproape 3 ani de zile, luna asta am uitat sa i-au 2 zile(in care am facut si prosti)si de vreo saptamana am sani foarte umflati si sensibili(durerosi), voi ce credeti sunt insarcinata? inca nu am ajuns sa imi iau un test de sarcina.

3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Este destul de probabil sa fii insarcinata. Din pacate, daca dupa cele doua zile de pauza ai continuat sa iei contraceptive si copilasul e baiat, ar putea avea ambiguitate sexuala sau hermafroditism. De aceea este foarte important sa ajungi la ginecolog la timp (nu mai repede de 21 de zile de la perioada de pauza, fiindca ar fi prea devreme). E important sa faci ecografii la timp pentru a putea lua decizii in cunostinta de cauza.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Și ce aștepți, să îți aducem noi un test de sarcină?
Consultă un ginecolog și un ecograf pelvian.
Pa, pa.

| flor_4630 a răspuns:

Trebuie sa muncesti mult sa ramai insarcinata.Totusi e de ajuns o picatura de sperma si ai si ramas.Este foarte posibil sa fi ramas.Eu zic sa asteapti 11 zile de cand trebuie sa-ti vina menstruatia si daca nu-tine in 11 zile de la ciclu,abia atunci trebuie sa incepi sa-ti faci griji. Daca au trecut mai multe zile, fa-ti urgent un test de sarcina.Te sfatuiesc, pe viitor cand faci sex neprotejat sa iei pastila de-a doua zi.o poti lua in maxim 72 de ore.Ai grijaa sa nu depasesti o doza pe an! Bafta!