Eu am extensii.nu sunt naturale dar nici sintetice...deoarece pot sa le fac cu placa si cu ondulatoru` in afara sa le vopsesc.sunt cu clip-on...le-am pus acasa deoarece le-am comandat de pe site-ul unde le recomanda bianca dragusanu.le am de aproape 1 an. Poti sa iti pui linistita cu clip-on.le dai jos in 2 min si le pui la fel
Stiu de faza de pe acasa. Dar daca imi voi pune merg la cineva care are acelasi distribuitor de mai bine de 3 ani si nu am avut absolut nimio plangere cum ca ar fi patin cineva ceva pe persoana asta.
Buna.Draga mea, nu-ti recoman sub nicio forma sa-ti pui extensii de par, mai ales comandate pe internet.Nu stiu daca ai aflat sau te-ai uitat la Povestiri Adevarate ca era o domna care lucreaza la un salon de infrumusetare, care si-a comandat dupa un site niste extensii de par, in speranta ca va avea parul mai lung.Nu am nimic impotriva extensiilor de par, chiar si eu am avut parul foarte lung, insa am decis sa-l mai tund.Acum revenind la subiect,dupa cateva ore,cand s-a dus sa se aranjeze la salon, a descoperit ca parul se arsese si se facuse 'ghem' in cap, deoarece extensiile erau din silicon nu cu keratina cum e normal.Acum i-a cazut cam tot parul si i s-a ars si singura solutie sa-si recapete un par sanatos e sa se tunda zero(chelie). Dupa aceasta situatie, poate te vei ghida si tu in alegerea ptrivita.Ai grija si sanatate!
oanasweet întreabă: