Buna! In primul rand La multi ani pe 2013! Parerea mea este ca cel mai bine ar fi sa ai o discutie cu baiatul respectiv, sa ii spui exact ceea ce simti si, in functi de ce iti va raspunde, sa iei o decizie. Cred ca in astfel de momente, situatii ar trebui sa ne invingem rusinea, teama etc., desi este dificil. Nu este neaparat sa imi dai funda. Astept sa imi spui daca ai rezolvat ceva. Nu uita, rusinea nu trebuie sa fie un motiv pentru care sa nu fii fericita! Iti doresc mult succes si sunt sigur ca iti va fi bine! O noapte linistita iti doresc!
Multumesc de sfat...chiar m-a ajutat :X
Ma bucur mult sa aud asta! Numai bine!
E bine sa porti aceasta rusine mai mult timp, de aici inainte, dar se pare ca nu ai sanse, la viteza cu care iubesti tu. Roaga-ti colega sa va faca lipeala, ca astfel ai sansa sa il pierzi.
Fa si tu ceva de genul : Hei, ce mai faci, am auzit ca-ti place de mine, mai simti asta si el daca spune da tu spui ca si tu simti la fel si ta-da...
Am fost si eu in situatia ta, daca nu poti sa ii zici in fata spune-i pe mess/skipe/etc il intrebi ce face...alte alea si cand crezi ca e momentul potrivit spune-i ce ai de zis
Eu zic sa nu.l intrebi, sa te duci la el si sa.l pupi si sa.i spui ce simti cu adevarat Funda?
ralucuta întreabă: