| HottestBarbiesOnTumblr a întrebat:

Buna love struck am auzit zilele astea ca unele fete cand se excita sau ceva de genul le curge un lichid jos big grin E adevarat? Si de ce curge? Are o denumire specifica?
Dau funda pentru cel mai bun raspuns

Răspuns Câştigător
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

D3utzsa,
Lichidul despre care vorbeşti tu, nu este acela care apare în urma excitaţiei. Dacă are miros urât, s-ar putea să ai o infecţie. Du-te cât de repede poţi la medicul ginecolog!
Sănătate!

8 răspunsuri:
| ana_9938 a răspuns:

Da este adevarat

| Adixuuu a răspuns:

Nu neaparat cand se excita lichidul acela este menstruatia vaginala care curata vagiunul si ajuta sa nu se infecteze acel lichid curge mereu cand te infectezi el isi schimba culoarea si miroase urat

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Da, este adevărat. Acela este lichidul care lubrifiază vaginul şi apare în urma excitaţiei.
Baftă!

| d3utzsa a răspuns:

Da estre adevarat!
chiar acum ktv zile mi s-a intamplat si mie!
este un lichid albicioas asa la culoare, nu stiu exact cum se numeste dar miroase forte urat!
chiar nu stiu motivul pentru care curge dar este adevarat!

| bataieDEjoc1 a răspuns:

Baaa @ inoce nu stiu cum, sa moara familia mea, daca tu nu esti cea mai mare proasta.
A zis fata, cand te exciti.

Da iubita este adevarat. Lichidul ala curge cand te exciti si ajuta la lubrifierea vaginului inainte inceperii actului sexual.

| CandyES a răspuns:

Da este adevarat si se numeste secretie vaginala, aceea lubrifiaza vaginul si pregateste intr'un fel femeia pentru actul sexual, care se poate sa nu aiba loc smug.

| Adixuuu a răspuns:

Fetelor da este adv cat te exciti dar acel lichid curge incontinu daca nu ma credeti pe mine intrebati un medic sau intrati pe www.noifetele.ro este mentruatia vaginala acel lichid curata vaginul si ajuta sa nu se infecteze

| Adixuuu a răspuns:

Fetelor nu neaparat cand te exciti Aceasta este secretia vaginala (menstruatie vaginala) ajuta deci la curatarea vaginului, il mentine lubrefiat si il apara de germeni. In mod normal este o secretie transparenta pana la albicioasa; ea nu trebuie sa aiba un miros neplacut si nu trebuie sa fie insotita de arsuri sau prurit. daca nu ma credeti intrati pe www.noifetele.ro