| ZUZU_5184 a întrebat:

Bunalove struck am mare nevoie de un sfat imi place foarte mult de un baiat care e mai mare decat mine cu un an big grin in fine imi place mult de el si mereu il privesc si zambesc cand ma gandesc la el nu stiu cum sa ii spun ca il plac [probabil ma crede nebuna ca ma tot uit dupa el laughing)]dau si funda:*

3 răspunsuri:
| Mocşiiiii a răspuns:

Daca sunteti prieteni nu ar trebui sa fie prea greu. Ai putea sa discuti cu el cand sunteti singuri. Daca nu sunteti inca prieteni incearca sa devii prietena lui sa te bagi in seama cu el si sa ii dai de inteles ca il placi, daca nu intelege(pentru ca s-ar putea intampa si asta) spune-i direct ca il placi si ca ai vrea sa stii daca el simte ceva pentru tine. Sper ca te-am ajutat si succes! :p

| Sonyuk a răspuns:

Si eu sunt in aceeasi situatie in fine la mine mi-a zis o colega de-a lui ca tot ii povesteste de '' aia de la C care se tot holbeaza la el '' si nu vreau sa te descurajez dar in situatia mea si-a dat seama si a venit la mine si mi-a zis '' FATO NU TE PLAC'' si a plecat.

| loveinParadise a răspuns:

In primul rand daca esti sigura pe sentimentele tale eu zic sa iti iei inima in dinti si sa indraznesti,dar nu sa te duci direct la el si sa ii zici:Buna ce mai faci? Sti...mie imi place de tine! exclus! mai intai zambeste-i, intra in vorba cu el, daca aveti prieteni comuni e si mai bine!winkingluati-o incet dar sigur.fi curajosa si sa ai tupeuwinking. totul va decurge normal apoi.eu sper ca te-am ajutat:*:*:*