Desigur ca nu are importanta.Doar dragostea nu are virsta, de ce nu ai incerca? Poate sa fie si de 10 ani diferenta.Succese si nu rata sansa!
Cât timp ambii sunt majori, nu văd de ce aș avea ceva împotrivă. Este frumos când doi oameni se iubesc.
In dragoste adevarata virsta nu conteaza niciodata poate sa fie si de 10 ani n-are importanta virsta.
Buna!
Sa stii ca in primul rand, VARSTA chiar CONTEAZA.Acum cred ca esti mica si nu realizezi, dar cand te vei maturiza iti vei da seama ca relatiile astea care au o diferenta atat de mare nu duce la nimic bun, de fapt sunt o pierdere de timp.
Din fericire trebuie sa te contrazic exista multe cupluri ba chiar sh famili cu virste mai mari de ani, si sunt foarte fericiti, nu vad nici o perdere de timp din contra poti multe invatat de la persoana mai mare ca tine. Nu vad nimic esit din comun, si apropo de familii care sunt de aceiasi virsta se cearta mereu sau nu se inteeleg asa e mai bine? sa fii de aceiasi virsta sh sa te certi mereu? sunt multe exzemple pentru acest subicet, nu trebuie sa vorbesti la general acum.
Daca tu numesti pierdere de timp la 20 de ani de casatorie intre doua persoane cu diferenta de 5 ani intre ei... bine
Se zice ca varsta nu conteaza. ORicum indiferent de pareriile pro si contra, nu poti face un tabel cu NU si DA, sa tragi linia si sa iei decizia. NU poti lua o decizie ca asta lasandu-te influentat. TU trebuie sa meditezi bine ceea ce vrei.
Da! Varsta nu conteaza atata timp cat cele 2 persoane se iubesc reciproc ^^ Mult succes
Da prietenul meu este mai mare cu 8 ani ca mine si eu eram minora cand ne-am combinat.