Poate e timid sau poate iti ascunzi tu sentimentele prea bine si nu a inteles nimic.
Incearca sa-l transformi in confidentul tau si intreaba-l ce ai putea face daca iti place de un baiat si nu-ti da vreun semn ca ar intelege lucrul asta,cere-i sfatul,asa,ca unui baiat,e si colegul tau de banca,ar putea sa-ti raspunda,sa-ti spuna parerea lui.
Pentru ca,tot ce e posibil,lucrul asta il va face curios si va vrea sa stie cine este baiatul respectiv! Sa nu-i spui ca e el,evita sa raspunzi la intrebare,dar ajuta-l sa priceapa,pe urma,ca e el.
Cam riscant,dar, daca nu incerci, nu poti stii niciodata.
Mult noroc!
Am vorbit cu el.si am luat-o pe ocolite.si i-am zis ca imi place de un baiat d la noi din clasa si k este bun prieten cu mine.si k este cam prostanac.si ai avut dreptate k ma va intreba cine este
si el a inceput sa-mi enumere colegii
si nu i-am raspuns la nimeni
si i-am spun sa o lase balta k tot prost ramane si am iesit de pe mess
si nu la interesat.si nu ii pasa si nu-i va pasa niciodatacrying((( nu stiu ce sa mai fac!? crying((
Fi sigura ca daca e un nesimtit isi va bate joc de tine daca nu dupa ce afla dupa ce va despartiti. vezi daca vb mai mult cu tine. in general baietii vb doar cu fetele pe care le cred interesante. spune-i intr-o zi cand scapati de la ore sa mergeti undeva ca te-ai plictisit numai scoala si ca vrei sa petreci putin timp cu persoanele dragi tie
Am vorbit cu el.si am luat-o pe ocolite.si i-am zis ca imi place de un baiat d la noi din clasa si k este bun prieten cu mine.si k este cam prostanac.si ai avut dreptate k ma va intreba cine este
si el a inceput sa-mi enumere colegii
si nu i-am raspuns la nimeni
si i-am spun sa o lase balta k tot prost ramane si am iesit de pe mess
si nu la interesat.si nu ii pasa si nu-i va pasa niciodata((( nu stiu ce sa mai fac!?((
Inainte sa ii spui asigura-te ca si el simte ceva pentru tine.Afla asta prin intrebari indirecte. Daca nu simte nimic pentru tine nu ii spune o sa gasesti pe altcineva.