| Tzucu a întrebat:

love struck
am un prieten pe care-l iubesc si ma iubeste, chestia naspa e ca stam la o distanta cam mare, ne-am cunoscut vara asta la mare. si acum luna asta e ziua lui.
as dori un mesaj ceva de genu pentru ziua lui niste cuvinte frumoase si dulci love struck. dau fundita love struck multumesc! kiss

Răspuns Câştigător
| Myst3ry a răspuns:

Nu cred ca este nevoie sa iti spunem noi niste cuvinte care tu sa i le spui lui. stai si gandeste'te si spune-i lucruri frumoase, exact ce simti tu pentru el. cu siguranta il vor impresiona mai mult cuvinte sincere de la tine, decat un mesaj "tip" care il da toata lumea.

2 răspunsuri:
| XxSh0xFirexX a răspuns:

E fain iubirea.dar o iubire de la distante nu pea tin eu uite am o iubita de 12 ani(am 12 ani) ne-am intalnit intr-o tabara si nu stam chiar asa mare distanta si stiu eu ce siar dori de la mine niste cuvinte sincere si o surpiza (o masa plina de petale de trandafiri cu o sticla de sanpanie cu alcol) e ff romantic la lumina lumanarilor tu sti ce trebuie sa faci sa faci sa iti iei un bilet de trn si te duci la el ar fi cea mai mare supriza

| alex95prettyboy a răspuns:

Salut, sunt Ionut, sunt homosexual, caut sufletul pereche, cautati-ma la 0740517706 ... id: johnnyaarons@yahoo.com (ROG SERIOZITATE MAXIMA, SUNT SENSIBIL)