| MisterDariusBoy a întrebat:

Buna love struck as avea nevoie de un sfat.am fost cu un baiat de vreo 10 luni.si chiar l-am iubit mult si dupa ce ne-am despartit.de cand am prieten simt ca nu-mi mai pasa de el.adica poate sa faca ce vrea happy el are pretena de 4 luni si ceva.si acum sia pus poza cu ei 2 pentru prima data pe fb.cand am vazut-o.am simtit ceva.parca ma rodea ceva.oricum.nu am fost indiferenta:-s credeti ca inca mai am sentimente pentru el/:-s cum sal uitt!?

Răspuns Câştigător
| TotEu1993 a răspuns:

Buna.Sentimente pentru el se pare ca mai ai altfel nu reactionai cand ai vazut-o pe noua prietena a lui.De uitat, cam greu si eu trec acum printr-o perioada mai dificila si este greu de uitat mai ales cand iubesti.plang in fiecare zi de cand ne.am despartit adica de vineri.Bafta in continuare cu noul prieten

2 răspunsuri:
| Ayna a răspuns:

Este ceva normal daca te-a atins putin poza respectiva.Cum n-ai da e fostul tau si un oarecare sentiment ca iti apartine este.
Dar acest lucru va trece foarte repede.Degraba nu te va mai atinge deloc nici o poza.(am patit-o si eu!)
Eu iti doresc succese cu actualul iubit si multa iubire!

| Noonee a răspuns:

Da apoti sa ti la el inca. Dar cel mai probabil te roade chestia ca a fost al tau si acum il atinge" altcineva smug.
Eu zic ca va trece...