Nu toata lumea simte acei fluturasi in stomac la primul sarut,cel putin la mine nu s-a intamplat chestia asta; sentimentul acela l-am descoperit mult mai tarziu, si nu inseamna ca nu va iubitzi daca nu ai avut acea senzatie, si mi se pare o tampenie sa renunti la vreun iubit de al tau fiindca nu simti asta
Sfatul meu e sa-ti vezi de treburile tale.Ala profita de tine, esti naiva.Te **** bine si dupa ce te-a f*tut te-a dat draq si isi cauta alta iubita(fraiera) de varsta ta pe care sa o fu...ta.El probabil ca are iubita si tu nu stii si te tine doar ca in final sa faci sex.Parerea mea?:Nu ai ce cauta cu cineva de 20 de ani
@paynehunter doresc sa te anunt ca am vorbit cu el despre chestia asta si pana la 18 ani...stau cuminte(cred ca se intelege la ce ma refer) si el este perfect de acord. cum am mai spus : nu se pune problema ca ar vrea sa profite de mine!
Buna! Sper doar ca dupa ce citesti ce-ti voi scrie sa te gandesti unpic si abia apoi sa apreciezi sau nu raspunsul(sfatul) pe care ti-l voi da. Eu la 14 ani mi-am pierdut virginitatea tocmai ca am crezut ca am gasit baiatul potrivit si ca va fi si ultimul, bineinteles ca nu a fost asa, dupa cateva luni s-a dus totul pe apa sambetei si eu am ramas cu un gust amar. La fel ca tine am facut si eu comfuzie intre ce credeam eu ca e potrivit pentru mine si ce credeau altii ca e "perfect" pentru .mine.De multe ori daca totul e perfect asa la suprafata cu siguranta in profunzime se ascunde ceva.La varsta pe care o ai ar trebui sa te distrezi sa ai prieteni (iubiti) cu care sa poti iesi si sa experimentezi relatii, sa cunosti cat mai multe tipuri de baieti pentru. a putea mai tarziu (18-19-20 si ceva de ani)sa iti dai seama cu ce fel de om vrei sa ramai si sa incerci o relatie serioasa. Poti sa imi spui sincer ca esti multumita cu felul asta de relatie la distanta, te multumesti cu faptul ca iti trimite pupaciosi pe mess sau ti-ai dori sa te tina in brate? Pana pe la 17 ani si eu am avut "iubiti" mai maricei decat mine de la care sincer am avut ce invata si am invatat si eu la randul meu pe altii. Sfatul meu e sa iti vezi de viata, saiti faci iubiti dar cu care sa te poti atinge .Nu te lasa pacalita usor, nu renunta usor (ca baietii sunt smecheri) si nu le da tot ce vor ei de la inceput, daca e nevoie schimba-i cat mai des. Eu iti urez succes!
20 ani si sta in Italia? Si tu mai ai si incredere in el? Nu cred ca are intentii serioase sincer, plus ca este o relatie la distanta.Ar trebui sa il lasi.
Fetele de la 14 pan pe la 18 ani(poate chiar de la 12) sunt foarte naive, iar baietii(majoritatea) sunt foarte smecheri si profita de voi cum vor ei.Mama ta stie de chestia asta? eu zic sa te mai gandesti. Vrei sa zici ca tu astepti pan la 18 ani,ALO nu e fat frumos,nu e batman, nu e capat de drum.Dar oricum ori ce iti spun e in zadar, tot cum vrei tu ai sa faci si ai sa-ti dai seama mai tarziu(de obicei prea tarziu) ca ai fost naiva.
Bufnesc in ras cand aud ca "este total diferit de astia de azi") ce interes ar putea sa aiba la 20 de ani sa stea c-o fata de 14 ani, cu un copil? in loc sa stea cu cele de varsta lui.crezi c-o sa te astepte inca 4 ani sa faci u 18 ca sa faceti sex? fii serioasa!
Am si eu o intebare de ce i-ati dat stupid lui @Solita?
de ce, pentru ca a avut dreptate>?
pentru ca probabil pe AdynaAda12 o supara adevarul cumva?
fata, intelege odata la 14 ani si ceva tu inca trebuie sa fii copil sa razi sa faci lucuri prostesti, ca toti copii de varsta ta ...Am 15 ani si rad in fiecare zi,imi place sa iubesc, desi nu sunt cu nimeni( am avut multe ''oferte'' de prietenii, le-am refuzat pe toate) pe la 16-17 ani nici nu ma gandesc sa-mi distrug viata. Vreau sa ma bucur de orice moment, sa rad din orice( ei nu chiar din orice ) sa fiu rebela( din cand in cand) sa fiu un copil inocent. Cu ala de 20 de ani pai nu te supara da relatia ta nu mai tine mult.Ala o sa stea in Italia vreo inca 2-3 luni si cand se plictiseste de tine ''Valea''.Ia-o logic ia incearca tu sa iubesti sincer un copil de 8-9 ani.Ai putea sa iubesti fara sa-ti fie rusine sa iesi cu el in oras? fara teama ca prietenii tai o sa se prapadeasca de ras.Tu chiar il crezi cuminte. Deci la varsta de 18-25 de ani e cea mai calumea varsta,in care nu'ti pasa de nimic,petreci,facultate, viata adevarata si tu imi zici mie ca este e cuminte? Inseamna ca nu gandesti, desi te crezi matura si in stare sa fii cu un baiat ''cuminte'' de 20 de ani. Iubirea asta nu o sa dureze mult.Ai dat ''stupid'' raspunsurilor care nu ti-au convenit si care au fost adevarate.Adevarul supara cateodata,dar deschide ochii, esti inca un copil care trebuie sa se bucure la maxim de viata. Am fost cam dura da asta e nu'mi pasa poti sa'mi dai stupid, nu ma afecteaza si nu ma incalzeste cu nimic. Dragutsa deschide ochii ca esti tare naiva Ai grija de tine:*>