Prietenii lui il tachineaza, deci e posibil sa te placa, daca el le-a spus ceva despre tine.Eu zic sa ii urmaresti miscarile.
Este el mai timid insa daca el e asa fi tu infigareata daca intelegi ce vreau sa spun
@Geo Pai pana acum am crezut ca simte ce simt si eu, iar acum vreo cateva saptamana a zis ca sunt draguta, iar acum vreo 6 zile a zis ca sunt mikutza.De multe ori imi zambeste si odata mi-a facut cu ochiul. Sta aproape de mine si daca ma aproprii de el incepe sa tremure, se sperie si se rusineaza. Nu ne conoastem, dar am id-ul lui si am vorbit cu el pe mess si vorbeste foarte frumos cu mine.Cand am fost intr-o zi in oras l-am salutat si s-a blocat si era rosu si se balbaiaSi nu imi ziceti sa renunt ca nu pot. Sa imi dati un sfat. Va rog100%Ca ma cunoaste...cand eram la sala mereu ma privea si se uita intens la mine in ochi:X.Si sunt sigura ca prieteni lui stiu ca el ce simte, dar nu vor sa zica. Toti prietenii lui mi-au cerut prietenia pe hi5 si asta imi da de gandit
Cred ca o fi avut vreo prietena care purta vesta verde pe vremuri si acum si-o fi amintit. Cine stie ce or fi facut impreuna.
Daca tu ai o varianta mai buna/convenabila, alege-o pe aceea. Chiar nu inteleg intrebarea asta, pe cuvan' de onoare.
Buna!
Habar nu ai ce sa mai crezi? Dar ce credeai? Nu ne-ai spus ce credeai, ci doar ca iti place de el ( prin " :X " ). Crezi ca ai mai putea sa ne dai detalii? Va cunoasteti? Vorbiti? etc?
Se poate sa ii placa de tine, dar sa fie mai rusinos. Mai mult de atat nu pot spune pentru ca dintr-o chestie ca asta nu iti poti da seama de prea multe.
Asteptam detaliile!
O zi buna!
Mai am o singura intrebare : El face asa doar in preajma ta sau si a altor fete? Daca face asa doar in preajma ta, atunci eu cred ca te place si tinand cont ca se rusineaza, se balbaie si se inroseste, nu cred ca are curajul sa iti spuna ca te place. Cel mai bine ar fi sa faci tu primul pas, dar usor si discret. La inceput incearca sa vorbesti mai mult cu el pe mess pentru ca asa nu prea are cum sa se balbaie, iar apoi ii ceri numarul de telefon etc.
Tinand cont ca e timid cred ca ai putea sa il chemi tu la un suc.
Sper ca te-am ajutat in vreun fel. Daca imi mai vin idei legate de ce ai putea sa mai faci, o sa te anunt.
Iti urez succes!
KatiMe27 întreabă: