| ioana_5665 a întrebat:

Buna:X auziti vreau sa va pun o intrebare?! m-am desp de fostul pr km de 1 luna, da noi ne apelam, ma suna, si imi zice sa ne intalnim, da eu am zis ca nu am timp si de astea, dar acum de vreo 5 zile nu ma mai suna doar ne apelam. ce ziceti? sa ii spun ca ink il mai >plac? sau nu? va rog spuneti-mi:*

5 răspunsuri:
| ZuZuAleX a răspuns:

Daca il placi ar trebui sa ii spui! curaj!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci, apelati unu la altu nu? laughing) si tu nu ai timp de din astea? m-am lamurit big grin

faci ce simti/ analizeaza bine situatia si vezi-> avantaje/ dezavantaje tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai ii normal ca el nu te mai apeleaza din moment ce tu i-ai spus ca nu vrei sa il vezi pentru ca esti prea ocupata. II logic ca el inca te mai place si ca vrea sa vi cu tine.Parerea mea ii ca ar trebui sa-l suni si sa-i spui ca vrei sa te intalnesti cu el, ca vrei sa ieisit asa sa va plimbati sa mai poestiti. poate in timp ce va vedeti o sa gasiti momentul potrivit sa va spuneti unul altuia ce simtiti si poate va veti impaca.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fa ce iti spune inimabig grin

| geoox13 a răspuns:

FA ceti spune inima ...insa vezi sa nu iti para rau mai tarziu sfatul meu e sa-ti iei inima in dinti si sa faci un pas in fata adica sa-i spui k inca il placi si sa te gandesti macar o clipa ca iti vad a un raspuns sincer si unul bun daca chiar mai tii la el e pacat sa nu te impaci parerea mea. te pup si vezi ce faci pana la urma fundita?