| bby a întrebat:

Buna love struck deci am impresia ca iubitul meu evita sa mai vb :-s in ultimul timp vorbim cam putin tongue el lucreaza.inainte cand iesea de la lucru vorbeam love struck el iese de la lucru la 15:30 si acum doar pe la 17 imi trimite un msj :-ss mi se pare cam ciudat tongue inainte ma cauta si el acum doar eu ii dau bip-uri happy zilele trecute s-a dat una la el si am fost geloasa dar lui nu i-am aratat. si de atunci imi pare cam ciudat...si nici nu imi mai spune ca ma iubeste sad si da vina pe mine ca eu sunt schimbata straight facece sa fac? oare vorbeste si cu fata aia? voi ce credeti?

Răspuns Câştigător
| BilliOnaire a răspuns:

Trebuie sa vorbesti cu el si sa clarifici lucrurile.
asa, amandoi suferiti.big grin

3 răspunsuri:
| enverhoxha a răspuns:

Te-ai gândit vreodată că de fapt, pe termen lung, bărbaţii şi femeile nu prea au ce VORBI? În fond, singurul motiv esenţial pentru care un bărbat şi o femeie sunt împreună e atracţia sexuală, iar mai târziu rutina conjugală. Altfel, s-ar înţelege mai bine cu prieteni sau prietene de acelaşi sex, cu care au mai multe în comun. Nu prea e romantic, dar e adevărat. "Comunicarea" de care se agaţă atâta femeile e contra naturii şi, deci, o raritate.

| LiiiveLaughLove a răspuns:

Pai cam ar fi posibil. timpul le va rezolva pe toate.

| secsilicioasa a răspuns:

Nu imi dau seama din ce ai spus aici daca te inseala sau nu dar ceva e sigur la mijloc.incearca sa il cauti si u mai rar sa vezi daca se mai gandeste la tine.Ar trebui sa incerci sa nu ii mai dai nimic intr-o zi sa vezi daca si mai ales cand te cauta si sa ii spui ca nu te-ai simtit bine sa il pui la incercare.Stiu ca nu te invat tocmai de bine dar trebuie sa iti scoti armele din depozit rolling on the floor deci succes!