Pai scumpa mea mie nu mi se pare ca ai exagerat pentru ca erai ingrijorata dar ar fi trebuit fie sa mergi tu cu el si sa va distrati impreuna fie sa ai incredere in el adica nu stiu de cat timp sunteti impreuna e normal sa se supere el pentru ca tu nu ai incredere in el si este totusi iubitul tau ar trebui sa vorbesti cu el si sa-i spui ca iti pare rau ca nu ai avut incredere dar asta pentru ca il iubesti si nu ai vrea sa il imparti si mai vedeti voi cum deriva discutia :-p si asta eu va inteleg pe amandoi deci vorbeste cu el si explica-i de ce ai reactionat asa si daca vrei sa ai mai multa incredere in el tot asa se rezolva vorbiti si vei vedea ca nu te minte si ca te iubeste sper ca te-am ajutat:*...
Continua asa spune-i ca daca mai ia alta fata in brate sau o pupa te desparti de el si o sa vezi ca nu o sa mai faca asta daca nu vrea sa te pierda, daca o sa continue asa inseamna ca nu merita...
Eo zic ca sa stai cu ochii in patru dupa el, stii vorba aia lupu isi schimba parul, dar naravu ba. Adica el ti-a arat intr-un fel ca numai tine fete in barte dar nu ai de unde sa stii exact. Poti sa-i verifici arhiva la mess as vezi cu cine vorbeste, dar pentru asta iti trrebuie messenger 11, poate ai poate nu. Dar trebuie s aia id si parola lui. In fine, stai cu ochii in patru ca nu se abtine sa faca ceva daca sunt fete multe in preajma lui.
Stii? si eu am fost in aceiasi situatie.parerea mea este ca si tu ai cam exagerat. daca ai incredere in el si esti sigura ca te iubeste, atunci poti sta fara griji.ca nu sta cu nikiuna.acum depinde. daca sunteti impreuna de 1 saptamana-2.e normal sa nu ai incredere,dar daca ai o relatie serioasa, te stiu toti prietenii lui, etc.atunci nu ai de ce sa iti faci griji..ca sa ai mai multa incredere in el, nu stiu ce poti face...dar ca sa vezi daca chiar te iubeste si nu te-ar insela, fa-ti un id fals si da-te drept alta fata...si vb cu el si vezi ce zice.(e veche chestia asta,dar functioneaza).sau,chiar daca nu e frumos, intra pe id lui si vezi ce si cu cine vb, si asa aflii tot.eu sincer asa am facut si mi-am dat seama ca ma iubeste cu adevarat. bafta!
Sal.sincer eu nu as fi prea increzatoare, pentru ca daca ti-a facut chestii din astea o sa mai faca.sti cum e zisa aia :lupul isi schimba parul, dar naravul ba.eu ma gandesc ca asa o fi si prietenul tau.dar pe tine de ce nu te-a loat? aici a gresit, si mai ales ca mai erau fete, deci puteai merge si u...eu zic ca el greseste daca nu te ia si pe tine,pe unde umbla el.cel mai corect asa e daca vis impreuna macar sa simti asta, nu el intr-o parte si u acasa sau in alta parte, e gresit total.acum tu faci cum crezi si simti.bafta multa!
Eu cred ca oricine are nevoie si de un pic de spatiu intr-o relatie. Deci...desi nu ai inca incredere in el, respecta-i acel spatiu. Oricum nu puteti sta non-stop impreuna. Si partea faina e ca dandu-i un pic de spatiu, vei vedea singura cum reactioneaza de fiecare data si astfel, daca si-a schimbat intr-adevar atitudinea, vei deveni mai sigura pe el si vei avea incredere. Altfel daca o sa continui sa-l stresezi cu telefoanele si cu fazele de genul asta, ma tem ca-l vei impinge sa faca exact ceea ce nu-ti doresti.
Buna. de ce nu te-a luat cu el? nu are dreptul fiind cu tine sa se distreze cu alte fete iar tu sa stai in pat ingrijorandu-te. discuta cu el, daca nu se schimba da-i papuceii! are niste apucaturi foarte ingrijoratoare. daca o fi sa ramai cu el si sa va casatoriti sau eu stiu, el se duce la distractie cu femei si tu la cratita. iesi si tu cu prietenele tale cu baieti si pe el sigur o sa il deranjeze. discutati despre asta!
In plus se mai si enerveaza.tot din vina lui. e timpul sa pui piciorul in prag, si relatia sa fie ca tine, nu ca el.
sa nu lasi niciodata un barbat sa te conduca!
femeia intotdeauna la putereee!
AlexEjmecheru întreabă: