| Elitsu a întrebat:

love struck
Deci intrebarea este : Il voi pierde?:-s
Povestea incepe cam asa :
Prietenul meu se duce cu prieteni seara ma rog un grup al lor din care fac si eu parte [ prieteni comuni ] mai sta cu ei. Eu tot timpul gasesc motive de cearta pentru. chestia aceasta. Sau daca vorbeste cu fete pe mess. rolling eyes Si el imi spune ca gasesc cele mai aiurea motive ca sa ne certam. sper sa nu devina mai distant din cauza aceasta. :-s
Ce ar trebui sa fac? Sa o las mai moale cu fazele astea si sa am mai multa incredere in el?
Si apropo de cate ori ne certam mi-a dovedit ca nu e vinovat si m`am simtit prost plus ca eu sunt o fire foarte geloasa :d.
Ce credeti ca ar trebui sa fac :-

6 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

Incearca sa tii geloziile pentru tine!

| nimicaici a răspuns:

Heei wave
nu il mai stresa cu chestiile astea oh go on
Daca ti-a demonstrat ca e nevinovat nu mai depune atata presiune mereu big grin
Sau ce, tu nu vorbesti pe mess cu baietii, prieteni de ai tai? tongue
Daca e iubitul tau, eu nu zic sa deloc geloasa, orice faza e putin geloasa, dar gandeste-te ca daca vorbeste cu alte fete nu e nimic oh go on lasa-l sa isi traisca viata ...are dreptate tu cauti motive de cearta, nu el tongue
Daca esti iubita lui, si el te iubejte cu adevarat fii sigura ca esti mult mai importanta decat celelalte fete, cu care schimba 2-3 vorbe o data la nu stiu ctae zile, in schimb cu tine vorbeste mai tot timpul happy
Deci eu iti zic sa iti schimbi mai ales TU comportamentul, astfel nu il vei pierde happy

| LilVmp a răspuns:

Trebuie sa ai mai multa incredere in el,pana la urma o relatie se bazeaza pe comunicare,incredere, respect.Nu trebuie sa te certi cu el pentru ca iese cu grupul sau [mai ales ca-i cunosti] nu ai de ce sa-ti faci griji,nu este bine sa fi geloasa pentru ca un baiat nu suporta sa fie sufocata, lasa-i spatiul sau,o sa fie altfel lucrurile,cat despre faptul ca vorbeste cu alte fete pe mess, adu-ti aminte ca tu esti iubita lui, nu elehappy!
Sper ca te-am ajutat.

| Cristina_4633 a răspuns:

Pay asa faceam si eu si din cauza asta am avut de pierdutsadnu mai fii asa geloasa mai lasa de la tine dar nici prea mult:*

| sunshine_4741 a răspuns:

Eu zic sa o lasi mai usor cu scenele de gelozie si cu certurile pentru ca il vei pierde

| MrNimeni222 a răspuns:

Crede-ma ...eu sunt adolescent si stiu cum ehappymai bine nu continui asahappy