Heei
nu il mai stresa cu chestiile astea
Daca ti-a demonstrat ca e nevinovat nu mai depune atata presiune mereu
Sau ce, tu nu vorbesti pe mess cu baietii, prieteni de ai tai?
Daca e iubitul tau, eu nu zic sa deloc geloasa, orice faza e putin geloasa, dar gandeste-te ca daca vorbeste cu alte fete nu e nimic lasa-l sa isi traisca viata ...are dreptate tu cauti motive de cearta, nu el
Daca esti iubita lui, si el te iubejte cu adevarat fii sigura ca esti mult mai importanta decat celelalte fete, cu care schimba 2-3 vorbe o data la nu stiu ctae zile, in schimb cu tine vorbeste mai tot timpul
Deci eu iti zic sa iti schimbi mai ales TU comportamentul, astfel nu il vei pierde
Trebuie sa ai mai multa incredere in el,pana la urma o relatie se bazeaza pe comunicare,incredere, respect.Nu trebuie sa te certi cu el pentru ca iese cu grupul sau [mai ales ca-i cunosti] nu ai de ce sa-ti faci griji,nu este bine sa fi geloasa pentru ca un baiat nu suporta sa fie sufocata, lasa-i spatiul sau,o sa fie altfel lucrurile,cat despre faptul ca vorbeste cu alte fete pe mess, adu-ti aminte ca tu esti iubita lui, nu ele!
Sper ca te-am ajutat.
Pay asa faceam si eu si din cauza asta am avut de pierdutnu mai fii asa geloasa mai lasa de la tine dar nici prea mult:*
Eu zic sa o lasi mai usor cu scenele de gelozie si cu certurile pentru ca il vei pierde