| patrycya23 a întrebat:

Buna!love struck imi place de un baiat care e mai mare cu un an decat mine >:" insa el nu stie si nu cred ca simte nimic pentru mine straight face ce sa fac? sa ii spun ca il plac?straight face

Răspuns Câştigător
| yasmyyy a răspuns:

Nu,nu-i spune ca il placi,ca daca el nu simte nimic pentru tine, se va folosi de tine, isi va bate joc.
pai.mai intai afla daca are pe cineva, iar daca nu are incearca sa ii atragi atentia. dupa ce lucrurile vor mai evolua spune-i ca il placi.
sper ca te-am ajutat.
funda?>big grin

4 răspunsuri:
| alylove15 a răspuns:

Spune-i ce simti...nu se stie poate chiar te place.

| MajorAsshole a răspuns:

Da, e calea cea mai simpla.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut! Tot timpul baietii trebuie sa faca primul pas; adica asa e cel mai frumos! Daca ii spui gandeste-te ca s-ar putea sa rada de tine cu prietenii lui ce naiva ai fost! Un motiv in plus ar fi ca tu crezi ca nu simte nimic, lucru tind sa cred eu adevarat daca nu a facut niciun gest special de fata cu tine. Eu zic sa renunti la ideea asta pentru ca nu o sa fie de genul "Imi place de tine" si el " Si mie, hai sa fim impreuna". Daca vroia sa fie cu tine, era deja! Lasa-i pe baietii sa te cucereasca, tu trebuie doar sa jonglezi dupa cum vorbesc ei cu tine. Sper ca te-am ajutat!

| Hugo001 a răspuns:

Cred ca cel mai bine ar fi ca atunci cand treci pe langa el sa te uiti fix in ochii lui ( baietii adora asta) si o sa isi dea seama a singur cu siguranta.sau da-te la el.arata-i ca iti pasa de persoana lui.atrage-i atentia cum sti tu mai binewinking funda plz:*