Pai acum sa fim seriosi si toti baieti sa recunoasca. Prima data cand vezi o fata te uiti sa vezi ce masuri are! Apoi daca iti place fata cum arata din toate punctele de vedere poate fi aleasa ta dar trebuie sa o cunosti si in interior pentru ca degeaba iti place pe dinafara daca are numai fite si alte chestii
Majoritate tate si fund, eu unu ma intereseaza mai mult cum arata la fata, dar cand treci pe strada nu resesti sa o vezi si din fata ca poate nu esti atent asa ca fundul e solutia de baza, uni si cum e imbracata
Pai raspunsul este foarte simplu: eu cel putin ma uit la o fata per ansamblu; femeia este un totunitar, nu ceva facut din bucati ce pot fii indepartate ca sa imi placa; Nu privesc la sani doar, sau doar la picioare; am vazut fete care la corp aratau extraordinar, dar fata parca nu era a lor; la fel exista si fete cu o fata angelica, dar corpul lor lasa de dorit, in sensul ca sunt destule care nu se ingrijesc.
Daca o vedem din fata, ochii, trasaturile fetei si sanii. Daca e din spate, parul si fundul.
E simplu... mai intai ma uit la fata. daca imi place cobor mai jos. daca si acolo imi place ma uit iar mai jos! si daca si acolo imi place. e ok!
Meeoww întreabă:
Pericoldeexplozie întreabă:
dorinta22 întreabă:
anais001 întreabă:
linarkfts întreabă: