I-am id-ul EleninNWO2036@yahoo.com si ati povestesc eu stiu multe despre asa ceva m-ai multe ca tine i-am id-ul EleninNWO2036@yahoo.com
Da, poate sa te dezvirgina se poare rupe himenul. daca il baga tare si il rasuceste
Nu e acelasi lucru, fetele care permit baiatului sa bage degetul si nu celalat lucru care a fost facut special pentru asta nu sunt intrege la cap
Unde te freaca gandul? nu staim ca gandurile te freaca faza cu desvirginiarea orice lucru indrodus in vagin poate ru_pe himenul nu conteaza cine sil introduce sau cum se introduse poti fi desvirginiata si acsidental http://www.clopotel.ro/......e_fete-45/
E na . nu ma nu se int nimic daca nu e un contact sexual... si nu te dezvirgineaza decat daca baga penisul. nu degetu nu pixu si altceva
Scumpo dezvirginarea se produce atunci cand a avut loc un contact sexual nici decum daca iti introduce un tip un deget
Poi boala se poate transmite numai pe cale SEXUALA, ca "baga degetul" o poate dezvirgina dar nu in toate cazurile e posibil, depinde si de vaginul ei.
AdySmekeruXXX întreabă:
anonim_4396 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: