| CottonCandy a întrebat:

love struck Sunt din Constanta. La anul intru la liceu [sunt a 8. a] si ma cam invart intre Mircea-stiinte sociale si Traian-filologie. Am auzit ca la Mircea trebuie sa fi full de bani [insa nu mi s-a confirmat de cineva de la respectivul liceu] si ca e plin de droguri, iar Traianul mi se parea ok pana am vazut ca s-a intrat cu 8.91 [stiam ca are si Traianu' un prestigiu.] si din cate am vazut sunt cam fitoase cele de la Traian. As vrea niste pareri de la cineva de la Traian si Mircea, nu conteaza profilul, sa ma conving pe care sa-l pun primul pe >lista.:" Va rog frumos sa ma ajutati. Funda+Folositor.

Scuzati va rog categoria, dar "Adolescenti" si "Dragoste si sex" sunt cele mai >"populate".:"

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
2 răspunsuri:
| noname4me a răspuns:

Buna. nu sunt din nici unul din ele dar iti pot spune ca amandoua sunt pline de fite... Mircea mai mult clar... cel mai bine mergi la Traian se mai si invata ceva

| AnaÎşiSchimbăNumele a răspuns:

Nu toată lumea intră cu bani şi de fiţe o să dai peste tot. Am cunoştinţe in ambele licee şi de droguri in Mircea nu am auzit, dar s-ar putea să fie (şi n-ar fi singurul liceu). Oricum, nu toţi de-acolo sunt full de bani şi există şi oameni de treabă.
La Traian am auzit că e ok şi cred că, la fel, sunt şi oameni de treabă şi unii mai naşpa. Aşa e peste tot. Cât despre medie, poate să aibă şi cel mai mare prestigiu, înseamnă doar că anul trecut nu au dat mulţi la liceul ăsta, cel puţin nu mulţi cu medii foarte mari, aşa că au fost nevoiţi să îi accepte pe toţi până au umplut locurile (trebuie să fie cel puţin 30 în fiecare clasă). Din cauza asta a fost o medie mai mică.
Du-te unde vrei, la ce profil vrei mai mult. Poate că la Mircea se învaţă mai bine, dar cred că la Traian e altfel colectivul, în sensul bun.