| marie180397 a întrebat:

vreau statusuri despre amintiri de neuitatlove struck care vreau sa le retraiesc:X multe multelove struck va rog in special de trecut:X si de orice multe:X

2 răspunsuri:
| georgiana999 a răspuns:

Pai.,,iti amintesti primul suras daruit tie? cand ne-am tinut strans de mana pentru prima oara? Dar primul sarut pasional care aproape mi-a dat foc?''

| mirela07 a răspuns:

♥ Inima mea a luat'o razna, striga sperand s'auzi. Si chiar nu'nseamna ca nu plang daca n'am obrajii uzi.
←♥→Mersul ei de scena… Te baga in dilema… Vorbeste ca O profesoara… cu un cuvant te baga`n Boala… pozeaza pozitii proprii… iar voi TARFELOR dati Copy←♥→

♥ Minti ieftin si prost, iti stiu replicile pe de rost. Ce urmeaza sa spui iti zic eu dinainte. Mereu ai incercat sa ma faci din cuvinte. Am fost si voi ramane mereu aceeasi fata cuminte cu ganduri rele in minte…
Crezi ca-mi pasa de tine?! Crezi prost! Idealurile mele se schimba zilnic, nu stiu ce vreau.recunosc!

Te iubea, fraiere, chiar te-a iubit candva! Priveste-o dar stai departe, acum nu te mai vrea! E mult prea tarziu pentru regrete, Te-a uitat nici nu vrea sa te ierte!

Fara dragoste suntem orfani de toate fara pasiune suntem ca o moara de vant spanzurata in vid!

D-zeu ne-a dat 2 picioare sa mergem 2 maini sa tinem 2 ochi sa vedem 2 urechi sa auzim dar de cene-a dat o sg inima? Pt ca pe cealalta i-a dat-o altcuiva ca tu sa o gasesti.

Un duh mi-a promis 3 dorinte. Eu i-am spus ca nu vreau 3 nici macar doua ci una singura: Mi-as dori sa te am pe tine!

Iubirea ta e singurul gand pentru care exist. Nu uita ca pentru tine traiesc. Si stii de ce? Doar ca sa te iubesc.

Iubirea e un cantec ce toti il canta des dar nu la toti el are acelasi inteles.

De ploaie te poti ascunde dar de dragoste n-ai unde caci oriunde te-ai ascunde ea la inima patrunde.

Daca vreodata iubirea te va lua pe aripa ei…nu o alunga! caci vei regreta…!

Nu putem merge departe in prietenie daca nu suntem dispusi sa ne iertam unii altora micile defecte…

Nu incerca sa gasesti iubirea absoluta pentru ca nu exista. Totul este relativ pe lumea asta pana si iubirea…

O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara.

Pierduta lucire din raza de luna frumoasa mea umbra nebuna frumoasa lumina scapata din stele cazuta-i din noapte in visele mele…

Adevarul care ii face pe oameni liberi este in cea mai mare parte adevarul pe care oamenii n-ar vrea sa-l auda.

Cand iubirea acel puf de papadie ce vine mereu si pleaca cu primul fir de vant va trece si pe la poarta ta atunci vei sti ca m-ai intalnit…

Cand iubesti esti cel mai fericit om din lume; cel mai trist lucru este sa suferi din iubire…

Fara IUBIRE nu exista viata! IUBITI-VA! Si alungati bezna aceasta ce ne sugruma in fiecare clipa!
funda plis