Stiu că ai vrea să ţi se mai deschida usa, că să-ţi vezi păpuşa!
"Buna" - Pff. Asta era in generala. Acum e boboaca de liceu si e dementiala! :X
Suntem piesele perfecte dintr-un joc de sah pervers unde nu exista reguli si toti merg pe interes
Azi open your eyes;;], exact ca-n filme b-). Ca daca nu te vede nimeni. Tu poti sa vezi pe oricine! :X
Esti ca un hobby, ca o placere de top... Diferenta este ca eu te-am tinut tot acest timp pe primul` loc
E timpul sa facem lucrurile asa cum le fac baietii : amageste-i si paraseste-i!
Am ramas aceeasi Fata de care stiai si-atunci. Dar acum nu mai sunt Papusa pe care, când n-o vrei. O arunci!
Asta-s eu... N-am ce sa-ti fac... Am vazut ce tarfe-ti plac Nu-ti da ochii peste cap! Nu pot fi cum ai visat!
Singura pasiune a lui sunt eu.Restul sunt doar placeri!
E o fata mai dulce ca ciocolata. Fata care nu te streseaza ca gagicata' aia ingamfata
•Daca te privim distant, spui ca suntem fitsoase. Ei bine, te dezamagim! Nu suntem, doar ca nu dam importanta tuturor! •
Daca ai nevoie Știi că sunt aici :* Strigă-mă și vin Nu-ti face griji !
Daca o privesti cand se misca e ametitor! Extraordinar, este verdictul tuturor!
•Lasă-te purtat de vânt. O să fie bine pe cuvânt :-x
Darling, ceea ce nu stii, sau nu vrei sa recunosti tocmai pentru ca stii, este ca sunt mai buna decat ea.
Si chiar daca n-am fost prima. Stii si tu, sunt singura care conteaza!
Erai naturala, te simteai bine, si se vedea... Iti cauti jumatatea, si ti-ai cautat-o printre multi. Majoritatea erau copii care se credeau adulti!
Pissi :* Nu te-ai saturat sa-mi spui vorbe goale? Mie deja sincer mi s-a :] Luat de minciunile tale
Nu sunt deloc modestă, şi mă piş pe tine.Nu mă cunoşti deci nu vorbi de mine :*. Nu poti să mă suporti asta e doar treaba ta. Dar şi aşa.Mai dă-te-n **** mea! :*
Nu inghit in sec • Inghit in demisec • Urmatoarea lege o astept direct • Ma exprim sa intelegi mesaju` • Eu nu-s mata sa-mi cenzurez in fata ta limbaju`
Asta e doar o zi, doar o zi din sute, e doar o alta zi in care viata te ****!
Nu te supara daca l-ai vazut cu vreuna vreodata.La dracu` fata tu esti cea mai importanta
2 pasi, arunca-te de la inaltime, arunca-te in amintiri cand simti ca nu ti-e bine.; x
Inspir adanc. E prea fitos! Cand l-am vazut era sa cad pe jos.Clipesc prea des cand il privesc. El mi-a zambit si simt ca innebunesc!
Fetele dulci sunt facute din miere si dulceata, iar fetele rele din J&B si gheata =p~
Sa zicem. Gen eu pe tocuri, tu pe Nike. Ne completam perfect. Ce sa mai!; x
Asa gandesc baieti ca s-o duci in viata bine. Sa ai bani, sa ai masina si o bruneta langa tine!
Gen..."Esti o fata cuminte. Doar pe verticala.:X.Cand stai pe orizontala esti doar o tarfa penala :X"
Te oftici, te oftici, te ataci, te ataci, du-te ma ca nu te cred.Ne lasi, ne lasi!
Ma crezi o figuranta, o tipa importanta. Da` te inseli prea tare. Aparentele sunt inselatoare. :XCaracteru ` tau infect ma provoaca sa-ti dau jet! :X
Fundaa?
DeeaDeea_1258 întreabă:
Onnutza_8277 întreabă: