Buna,
` viata merge inainte chiar si fara tihe, ba chiar am realizat ca imi e mult mai bine, credeam ca fara tine nimic n-are rost dar mi-am dat seama ca e mult mai frumos, tu esti un mare prost`,
`am uitat de tine, azi chiar nu imi pasa, tot ce a fost la in trecut, eu am castigat dar tu ai pierdut!`
`Crezi ca sufar pentru tine, crezi ca sufar din iubire, dar mai bine uita-te la tine, chiar daca nu recunosti stiu ca inca ma iubesti, dar am decis sa uit ca ai existat vreodata, nu imi pasa ca esti cu alta fata1
`Te-am iubit cu adevarat dar iubirea ta acum a expirat, nici nu stiu ce am gasit la tine, mare greseala am facut cand te-am ales, dar acum am inteles ca nu insemni nimic, esti ca o frunza in vant!`
N-am nevoie de tine, ca azi ma simt prea bine, m-am saturat de figurile tale, poti sa faci ce vrei de maine, nu stiu ce vrei sa dovedesti, cu jocurile tale prostesti, dar sa nu crezi ca ma ranesti, eu oricum nu cred in povesti!
`Ai sa suferi pentru mine si ai o sa iti para rau ca nu ai sa ma strangi la pieptul tau, dar prea tariu va fi atunci cand iti vei da seama ce ai avut si ce ai pierdut!
Nu te vreau in viata mea, orice mi s-ar intampla, mai bine singura pe viata decat cu asa fenomen ca tine!...etc.
Asta nu e un status cool, ci unul disperat: nu mai pot fara tine, te implor, primeste-ma inapoi chiar daca ma dau mare si tare. Daca vrei sa-i demonstrezi ca ti-e bine fara el, ignora-l complet, fii fericita alaturi de noul tau partener. Va observa el. Daca iti pui statusuri prin care sa-i atragi atentia, va trage concluzia ca ai accepta orice umilinta numai sa te accepte inapoi si va rade de tine.
şi de-asta n-o să mai poată el.
"Universul nu se învârte doar în jurul unei singure minunăţii" - dacă are creier pricepe
Nu cred ca daca iti pui statusuri "cool" o sa-i arati ca nu`ti mai pasa prin atitudinea ta de zi cu zi o sa faci acest lucru sapai ce iti trebuie tie sa stie el ca tu te simti bine tu ai zis ca e fostul deci nu ii dai peste nas daca ai un astfel de status...Cam asta este parerea mea
HappynewCenusa întreabă: