Vai da termina odată. Ce nu înțelegi ca nu e însărcinată? Am avut răbdare cu tine dar totul are limita. Terminați odată cu prostia. Ia și tu un test de sarcină dacă tot va plângeți atâta. NU E ÎNSĂRCINATĂ
Bine
Bună ziua a facut testul de sarcina a trecut 20 de zile de la contact si e o linie e negativ.e bine nu?
Da. Acum e clar ca nu e însărcinată. Deci va rog eu stati liniștiți
A facut un test clear blue si a iesit o linie albastra orizontal.e negativ nu?
Un test clear blue si e o linie albă orizontală e bine nu?
E bine
Deci nu e insarcinată sigur?
Nu e
Multumesc frumos.o zi bună
Bună ziua eram prea excitati si am atins vaginu cu penisul am bagat o foarte puțin 3 secunde si am scos o! inainte să o bag nu am ejaculat nimic.era uscat cand la m scos. este vre o problemă va rog frumos! e răuu?
Este. Ca nu v-ati învățat minte. Folosiți naibii prezervativul. Și nu, nu e însărcinată dacă aia întrebi
Asa este. deci sigur nu poate să fie.am bagat o puțin si după 3 secunde am scos o. sigur nu poate sa fie?
Asa este avețo dreptate deci sigur nu poate să fie insarcibată am bagat o puțin si după 3 secunde am scos o. sigur nu poate sa fie?
Dacă am zis mai sus ca nu atunci nu
Bine multumesc foarte mult
Cu plăcere
Sigur nu poate să fie insărcinată? inainte de asta mi-a făcut un oral si după am bagat o puțin 5 secunde si am scos o repede.nu am facut sex vă rog frumos!
Mai da folosiți prezervativ. Ce e asa greu? Nu e
Asa este. aveți dreptate dar este sanse sa fi e insarcinată? va rog frumos
Mi-a facut un oral si după am bagat o puțin 5 secunde si am scos o repede si nu am facut sex va rog?
Am scris ca nu
Bine multumesc
Bună ziua după ce a lu at pastila de a 2 zi in luna respectivă i-a venit stopul.si luna asta.am atins o si am băgat o puțin 5 secunde, si am scos o nu am ejaculat (inainte nici după) si azi trebuia să îi vină menstruația.are simptome (crampe. sânii tari. dureri de spate ) e rău. poate să fie de la pastilă? spune ți va rog e rău poate să fie însărcinată?
Este de la pastila. Sa se duca la doctor ca nu e de bine
Si e rău poate să fi e însărcinată?
Nu poate sa fie însărcinată. Dar fix asta e problema ta acum? Are ceva cu sănătatea. Ceva nu e în regulă
Da așa este! mă duc cu ea la doctor.e bine că nu e insărcinată
Sigur.nu? Si îi vine menstruatia? si ma duc cu ea la dictor
Da ii vine. Puteți sa terminați odata cu prostia? Câți ani aveți? Amandoi
Ea 17 si eu 21
Sa se duc SINGURA la ginecolog ca ceva nu e ok
Bine. da e bine? nu poate să fie insărcinată?
Deja ești enervant. Nu. Nu e. Si daca o sa fie ce faceți?
Nu știu.va rog mă îngrijorez! scuzați mă vă intreb doar dacă poate sa fie
Nu e. Și dacă mai întrebi nu mai răspund. Dacă cândva o sa fie, va asumați. Sexul nu e doar o joacă
Bine mulțumesc foarte mult!
Bună ziua i-a venit menstruația. si a ținut o 3 zile i-a venit mult(culoareaa fost la fel si i-a venit mult).e bine?
Da,e bine
Mulțumesc
Si nu trebuie să ne facem griji.e bine nu?
Mai acum serios...sunteți prosti sau va prefăceti? Nu ar trebui sa faci sex dacă nu ști ce și cum e mai ales la anii tai
Da dar. dacă i-a venit menstruatia inseamna ca e bine nu?
Gândește-te. Deja te-am ajutat destul
Daa stiu si vă multumesc frumos
Bună ziua a facut un test clear blue si i-a iesit in pătratu ăla mai mare doar o linie orizontală si in patratu mic o linie a iesit negativ.nu e insărcinată va rog?
Pai e negativ
Sigur doamnă in pătratul mare unde arată rezultatu ia apărut o linie orizontală albastră atât! si la facut la 21 zile.
Dacă ar fi un + ar fi pozitiv. De ce nu citiți prospectul. Acolo zice când e pozitiv și când e negativ
Da.dar a apărut doar o linie orizontală.nu un + inseamnă ca e negativ nu?
Testul era cu tedectare rapidă clear blue si in patratul mare ia apărut doar o line albastră orizontală atât inseamnă că a iesit negativ.nu?
Gândește te logic și nu întreba degeaba te rog
Păi e negativ!
Corect
Mulțumesc foarte mult!