anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Acum cateva zile m-am certat cu prietena mea fiindca uni din prietenii mei ii ziceau ca mie nu imi place de ea si o fata (care ma place) a zis ca eu sunt cu ea numa asa!
Mi-o zis si mie chestile astea si i-am explicat ca eu o iubesc numai pe ea ca nu am alta prietena si sa nu se mai ia dupa ACEAIA:@!
Atunci nu stiu ce mi-o venit si am intrat la ea pe mail si am citit convorbirile.Acolo am citit ca l-o intrebat pe un prieten ce sa faca fiindca ea a auzit ca eu imi bat joc de ea!
Eu cand am auzit asta am turbat sa zic asa, adica nici atata incredere nu are in mine:((?
Apoi m-am despartit de ea! Dar eu tin foarte mult la ea si ea mi-o si cerut si iertare, dar nervos nu am vrut atunci sa ne impacam.
I-am cerut webu si cand am vazut-o ca plange m-am prabusit o iubesc nespus si nu vreau sa sufere!
Am zis ca gata nu mai plange daca vrei ne impacam dar cu o conditie sa imi arate ca ma iubeste!
M-o intrebat ca ce sa faca iar eu i-am zis ca sa se gandeasca si ea sa caute pe TPU niste sfaturi:D! Chiar asa o facut iar eu i-am raspuns de pe alt cont sa nu ma cunoasca :( Poi ce sti ca i-ar placea sa faceti si nu ati facut? Gandeste-te bine trebuie sa stii!
Poate ti-o cerut ceva ce el si-ar fi dorit si n-ai vrut! ) fiindca asta as fi vrut!
Dar acum am zis ca nu mai vreau nimic si ca vreau doar sa ne impacam dar acum o zis ca nu mai vrea ea!:|
as cam avea doua intrebari ina pentru fete una pentru baieti dar pot raspunde si si!
1-(Baiati) Ce sa fac sa ne impacam eu o iubesc foarte mult!
2-(Fete)Adica de ce numa baietii is de vina?(e legat de intrebarea care o pus-o ea - http://www.tpu.ro/......reada-sa/)

5 răspunsuri:
| Aηηy a răspuns:

Nu sunt numai baietii de vina, depinde de situatie. Dar in cazul vostru mai mult prietenii au fost de vina pentru ca ii bagau in cap tot felul de prostii pentru ca erau invidiosi pe relatia voastra si vroiau sa va desparta.
Si tu esti vinovat ca ai intrat pe mailul ei si cel mai mult ai gresit atunci cand nu i-ai acceptat scuzele. Se vede ca si ea te iubeste din moment ce plangea, ii pare rau. Dar ca sa nu mai suferiti atat nici unul mergi la ea si cere-i scuze si spune-i ca vrei sa va impacati, eventual i-ai si un cadou flori, bomboane..sigur va veti impaca. happy

| Adry05 a răspuns:

Buna!
1. SPune-i ca o iubesti, si ca vrei neaparat sa te impaci cu ea. Daca numai vrea, inseamna ca numai tine la tine, incearca sa-i si desmontrezi ca inca o iubesti, pentru ca probabil e genul de tipa care nu se increde doar in vorbe. Straduies-te si tu o perioada, sa-i demonstrezi ca o iubesti si ca-ti pasa, iar daca chiar nu are efect, inseamna ca ei i-au trecut orice fel de sentimente si relatia voastra e... finish.
2. N-a zis nimeni ca doar baietii sunt de vina. Dar de multe ori ei fac lucruri necugetate. Faza urata, fetele bune se aleg cu dobitoci, baietii buni cu curve. Atunci e normal sa dea vina cei buni pe cei rai, nu? Vine cam asa. Daca aia l-a inselat (sa zicem ca e cazul baiatului bun si fetei rele) e normal ca el sa dea vina pe ea pentru terminarea relatiei pentru ca ea l-a inselat, nu? Ei bine, ceva de genul se aplica si in cazul vostru. Ea a aflat de la aceia ca tu nu o mai iubesti, nestiind ca ei ori au inteles gresit, ori au ceva cu relatia voastra. Demonstreaza-i ca, ce zic ei nu e adevarat, si daca inca tine la tine se va intoarce.
Succes!

| ϟkatεVaηϟ a răspuns:

Tii mult la ea, dar?
Si ea te iubeste, mai mult ca sigur.
Eu zic sa iti ceri scuze; ca ai fost nervos in acele momente, te va intelege.
Si ii explici ca tu nu iti bati joc de ea, ca o iubesti mult si nu ai putea face asta niciodata.
Ea ar trebuie sa te creada, si tu pe ea, increderea e un lucru important intr-o relatie.
Vezi ce faci, succes!

| Dianaㄨ a răspuns:

In primul rand, trebuia sa ai mare incredere in ceea ce spune, si ea in tine de asemenea. Relatia voastra nu se bazeaza pe incredere si veti avea amandoi de suferit.
In al doilea rand, indiferent de cat de mult ti-a gresit pe baza acestui lucru, nu trebuia sa-i spui ca trebuie sa fii convins ca ea te iubeste. Acest lucru va creea un gol in relatie destul de greu de sarit, de trecut peste.
Incearca sa-i spui ei exact ce ne-ai spus noua, ca te doare sa o vezi suferind si o iubesti nespus, cere-ti scuze pentru modul in care ai reactionat.
Nu, nu numai unul din sexe este de vina. Intr-o cearta sau discutie aprinsa amandoi partenerii sunt de vina intr-o mai mica sau mai mare proportie. Niciodata sa nu te ghidezi ca baietii si numai baietii sunt de vina, doar ca femeile, in general, au capacitatea inestimabila de a-l face pe celalalt sa se simta vinovat si sa-si ceara iertare.
In cazul acesta, increderea scartaie la amandoi si, doar cu dragoste si grija veti trece peste acest obstacol!
O zi buna, un sfarsit de saptamana minunat si, daca te-am ajutat contacteaza-ne si pe :
http://educatiasexuala.ucoz.ro/

| cristyscl a răspuns:

Frate, sfarul meu e sa te impaci daca zici ca si ea tine la tine la fel de mult, singura problema ar fi daca nu si-a gasit pe altcineva intr-e timp sad