| Marian112p a întrebat:

Acum doua saptamani am incetat o relatie de un an jumatate cu persoana cu care am stat impreuna... a zis ca nu vrea sa ma vada. ca sa nu ma mai auda... io incerc sa fac totul sa ne impacam... relatia d a incheiat din cauza problemelor dintre noi... nu gaseam de munca... banii. si eu am avut o perioada in care nu ma interesat nimic... nici macar o matura nu dadeam... nimic. psihologul a zis ca din cauza problemelor eu taceam si mam macinat singur deaceeia am fost asa... dar in ultimele doua luni imi revenisem. tot ne am desp. dupa io tot o sunam ma vedeam cu ea doar doar sa be impacam. ea ma respingea si tot asa. de 4 zile nam.mai sunato. dar nici ea... dar azi dimineata a sunat o pe mama...plangea ca ii e dor de mn dar nu vrea sa ma vada... io ce sa fac....ma usuc dupa ea... oare rel asta se va salva... avand in vedere ca ea nu vb cu mn dar cu mama da... avand in vedere ca a plans la tel la mama ca ii e dor de mn...CE SA FAC? Mai am sanse... am si servici akm... un sfat bun va rog... Multumesc

3 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Halele maica sfanta esti tanar frate esti la varsta la care trebuie sa strabati cat mai multe cearsafuri nu sa te muti impreuna cu diverse disperate NU NU NU, revinoti in fire, las-o pe aia si bucurate de viata

| R0R0 a răspuns:

Du-te la ea si cere-i scuze(neaparat, chiar daca nu ai gresit)
Apoi propune-i sa continuai relatia. Aminteste-i cat de multe ati facut impreuna, etc...

| DedeDidi04 a răspuns:

Te sfatuiesc sa ii spui ca vreti sa va vedeti si sa vorbiti. Ar fii mult mai bine asa. Ii spui situatia si o sa se rezolve lucrurile! Si heii! CAPUL SUS! Nu merita sa te superi atat. Asa ca acum...te duci o suni ii spui :"Fwe veata mea! Vino acu' aci"!(Glumesc doarlaughing Nu uita capul sus ca iti cade coroana. Multa bafta!