| Seulbi a întrebat:

Bună ziua!
Acum două zile am folosit Postinor 2 (pentru prima dată) după un act sexual neprotejat, iar de atunci mă confrunt cu o stare enervantă de amețeală și oboseală.
Am citit pe prospect că pastila poate avea ca efecte adverse și amețeala și starea de oboseală, dar este normal să țină atât sau aceste simptome pot proveni de altundeva?
Mulțumesc!

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Nu era mai simplu sa te protejezi?
Pastila asta e o bomba hormonala, vei observa multe schimbari in organismul tau din cauza ei.
Fiecare organism reactioneaza altfel, asa ca nu are rost sa cauti alte cauze...doua zile nu e o perioada lunga, ametelile respective te-ar putea ingrijora daca ar tine de doua saptamani, sa zicem...

| Seulbi explică (pentru greece12):

A fost singura dată când nu ne-am protejat, am vrut să încercăm și fără și mi-a fost teamă să nu se întâmple "beleaua". De acum va fi doar protejat, dar mă îngrijorau aceste amețeli. La început părea să nu aibă niciun efect acea pastilă, dar după a doua doză (ce trebuie luată după 12h) a început o stare de amețeală și o oboseală extremă, și nu eram sigură cât pot dura efectele adverse ale unei pastile de genul.
Mulțumesc mult pentru răspuns!

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat