Nu era mai simplu sa te protejezi?
Pastila asta e o bomba hormonala, vei observa multe schimbari in organismul tau din cauza ei.
Fiecare organism reactioneaza altfel, asa ca nu are rost sa cauti alte cauze...doua zile nu e o perioada lunga, ametelile respective te-ar putea ingrijora daca ar tine de doua saptamani, sa zicem...
A fost singura dată când nu ne-am protejat, am vrut să încercăm și fără și mi-a fost teamă să nu se întâmple "beleaua". De acum va fi doar protejat, dar mă îngrijorau aceste amețeli. La început părea să nu aibă niciun efect acea pastilă, dar după a doua doză (ce trebuie luată după 12h) a început o stare de amețeală și o oboseală extremă, și nu eram sigură cât pot dura efectele adverse ale unei pastile de genul.
Mulțumesc mult pentru răspuns!
Din pacate, pastila de a doua zi vine cu foarte multe efecte negative, care iti vor afecta hormonii si organismul pe urmatoarele 6-12 luni, de la cicluri neregulate, ovulatii aleatoare, posibile sangerari fara explicatii intre menstre, posibil aparitia de noduli mamari, chisturi ovariene, fibroame sau chiar tumori.
O asemenea bomba hormonala poate fi luata numai 1 data in viata si atunci sa fii pregatita sa accepti toate dereglarile produse de ea.
De acum inainte, nu-ti mai ramae decat prezervativul ca protectie la sex, fiindca o alta pastila ti-ar distruge sistemul hormonal si te-ar afecta cu siguranta pe viata.
Să înțeleg că și aceste amețeli și această oboseală tot de la ea pot fi?
Mulțumesc pentru răspuns!
Nu stiu, posibil ca ametelile sa nu fie legate de efectele pastilei, posibil sa fie de la covid, gripa, criza de colecist, vertigo, boala maniere si alte vreo 20 de boli.
Pentru asta cred ca trebuie sa mergi la medic sa-ti faca analize si investigatie medicala, ca sa se gaseasca cauza, ori boala care le provoaca.
Amețelile au apărut odată cu luarea acelei pastile, de asta întrebam. De mers la medic... Tot merg, pentru vechile mele probleme, dar nici acum nu au găsit cauza simptomelor
beausingurlamasamea întreabă: