| Lramare a întrebat:

Acum o saptamana am intretinut relatii sexuale cu prietenul meu si s-a rupt prezervativul. Imediat cum si-a dat seama am intrerupt actul. Nu ejacuase, insa si inainte de a-si pune protectia, a intodus o data penisul in vagin. Mentionez ca nu mi-am inceput de mult viata sexuala si ca ziua urmatoare incepea perioada fertila, iar in ziua ovulatiei am avut o usoara sangerare, desi nu mi s-a mai intamplat niciodata si am avut si durerea de spate specifica perioadei menstruale, insa mai scazuta. Deoarece am 16 ani, menstruatia nu imi este regulata, cu o eroare de vreo 2-3 zile. Va rog din suflet sa ma ajutati!

3 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| corbulalbrosu a răspuns:

In cazul unui ciclu menstrual neregulat este imposibila stabilirea zilei de ovulatie si implicit a perioadei fertile. Intr-un astfel de caz intretinerea unui sex neprotejat prezinta un risc potential, indiferent de cat de lung este sexul respectiv. Un raspuns clar, concis si corect nu se poate pronunta deci poate exista probabilitatea de a se forma o sarcina insa nu se poate exprima si in ce masura. Sanatate.

| Lramare explică (pentru corbulalbrosu):

Gasisem o aplicatie cu menstruatia si perioada fertila, etc si am zis ca poate ma ajuta cat de cat...Multumesc mult, oricum!