anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 13 ani aproape 14 si....penisul meu nu a trecut prin procesul de decalotare.Am vorbit si cu mama despre asta si mi-a zis ca o sa ajung la operatie. Operatia nu este asa de rea, dar voiam sa cer alte pareri intrebandu-va daca pot cumva sa fac asta acum daca nu e prea tarziu.Astept niste raspunsuri intelectuale.

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Din ceea ce ai descris in intrebarea ta se poate trage concluzia ca penisul tau estea fectat de fimoza probabil destul de "grava" de gradul III sau IV. Doar in urma unei consultatii efectuate de un medic urolog, acesta va putea stabili gradul de afectare in functie de gravitatea reala a afectiunii, conform : CLASIFICARII FIMOZEI
◾Gradul I: preputul este complet retractabil si prezinta un inel stenonic in teaca
◾Gradul II: preputul este partial retractabil dezvaluind partial glandul
◾Gradul III: preputul este partial retractabil expunand doar meatul urinar
◾Gradul IV: retractarea este imposibila
Deoarece se pare ca afectiunea este mai severa doar medicul urolog va putea stabili care poate fi modul de a actiona in vederea indepartarii afectiunii. Acceseaza si citeste urmatorul articol : http://www.i-medic.ro/......parafimoza Multa sanatate. P.S. Trebuie sa mergi sa fii consultat. Raspunsurile postate pana acum sunt date de niste copii ageamii care habar nu au despre ce este vorba. Raspunsul dat de UserulAnonim este halucinant si de-a dreptul imbecil. =))

| DragosteFelinar69 a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Frate,daca ai putea sa ma ajuti gen si pe plan psihologic la ce simt si ce ar trebui sa fac, adica am si alti prieteni cu care am vorbit si multi mi-au spus ca penisul se decaloteaza dupa primul act sexual.Nu am avut dureri pana acum, dar sunt speriat de moarte de bisturiu...Am intrat pe alt site si alt medic a zis la fel cu primul act sexual.Nu stiu ce sa mai cred, oricum o las asa deocamdata stiind ca operatia se face pe mort(Adica adormit) si voi simti decat dupa cand voi urina ceeea ce nu e asa rau.Mersi mult! Sanatate!

6 răspunsuri:
| 6Anonim9 a răspuns:

Salut! Eu am avut fimoza de gradul III de mic, dar la 6 ani jumate am fost dus la spitalul de copii unde mi-au decalotat penisul cu forta. A fost foarte dureros pe moment, dar asta pentru un copil de 6 ani. Inainte sa merg la spital, am fost la medicul de familie la cobsult, ca sa-mi sesizeze problema, apoi mi-a dat un bilet de trimitele la spital. In prima seara nu am putut nici sa urinez de durere si ma ustura capul penisului la atingere. Deci, prima data vor este cu medicul de familie. Va sti ce problema ai, si te va trimite unde trebuie. Dupa asta, incearca sa te masturbezi, ca deja ai varsta potrivita. Succes si multa sanatate!

| Panzer1945 a răspuns:

Intra si citeste aici. Nu e nevoie de operatie.

http://www.romedic.ro/......-fac-63285

| UserulAnonim a răspuns:

Este vorba de cat de subtire este ata. Eu mi-am decalotat penisul la 15 ani, cand am inceput sa ma masturbez. Ce-i drept a fost putin dureros, dar pe urma nu resimti absolut nici o durere.

In orice caz nu este nevoie de operatie! Deci spune-i mamei tale ca nu trebuie sa faca asta.
Este alegerea ta. happy

| DragosteFelinar69 a răspuns:

M-am mai masturbat, dar niciodata nu a iesit atat de mult capul penisului.Din raspunsul lui corbalb la mine e de gradul intai adica pot sa trag foarte mult dar nu incat sa imi iasa deoarece imi este frica....Am o ata care e agata inauntru si nu stiu, imi e rusine sa vorbesc cu mama despre astea, credeam ca o sa se rezolve de la sine...Sunt in general un copil sensibil si daca implica durere "las de la sine" ceeea ce nu e posibil in cazul asta si sunt foarte speriat.sad

| vlad234158 a răspuns:

Te-ai masturbat vreodata?
Daca nu normal ca nu trece procesul