Corpul uman cunoaste in copilarie, pubertate, adolescenta perioade de crestere in inaltime, unele mai rapide, altele mai lente, chiar si scurte perioade de stagnare. Perioadele de crestere difera de la individ la individ, ma refer la varsta si nu au nici o legatura cu masturbarea.
Inaltimea pana la care se creste este influentata de mai multi factori, dintre care ereditatea este principalul. Atentie ca fenomenul ereditatii nu se manifesta numai de la tata la fiu, ci si de la bunic sau rudele mamei ori tatalui.
Sportul actioneaza si el asupra dezvoltarii corpului, dar putin la inaltime, mai mult la forma lui.
Daca tu nu vrei sau auzi fiindca tu nu accepti raspunsuri CORECTE care se bazeaza pe studii stiintifice si medicale este pur si simplu treaba ta. Insa cu toate acestea trebuie sa stii/sa afli adevarul care chiar si pentru nivelul tau de inteligenta este urmatorul : NU exista absolut nicio legatura sau vreo catusi de mica interdependenta intre efectele produse de activitatea de masturbare si ritmul de dezvoltare fizica a indivizilor indiferent daca acestia se masturbeaza sau nu de la varste fragede sau doar in adolescenta. In concluzie ritmul tau de creste va fi exact acelasi infiferent daca te vei lasa sau daca vei continua sa te mastrbezi in continuare. Multa sanatate!
Nu are nicio legătură masturbarea cu creșterea. În afara faptului că debutează cam în același timp...
Eu încă mă mai masturbez; am început la 12 ani și am 192 cm înălțime...
Daca vrei sa te inalti, fa exercitii fizice in acest sens. Esti la varsta potrivita, deci ai sanse mari sa obtii rezultate bune.
Cei care au scris ca masturbarea afecteaza cresterea in inaltime sunt bolnavi psihici periculosi.
Fiecare creste cat i se da.
Eu am crescut in prostie, am 1.93 si vreau sa pun masa musculara pe mine.
Mindfulness întreabă: