Nu mai radeti ma de el ca nu a avut cine sa il invete....esti virgin stai linistit
Dom'le, observand raspunsurile tale pe tema asta, ori nu esti in toate mintile, ori le dai in bataie de joc.
Te rog frumos sa-ti ceri iertare pentru jignirile pe care mi le-ai adus acum cat si pentru celelalte care mi le-ai adus. Sa stii ca am sa informez conducerea TPU asupra modului cum raspunzi tu la anumite pareri.
Serios, nu mai e virgin pentru ca... s-a masturbat? Oare conducerea TPU apreciaza ca asta e raspuns de om normal la cap? Ca fie tu ai o problema, fie o am eu, din doua una. Tu ti-ai inventat o limba proprie in care virgin nu mai inseamna ce inseamna in dictionarele limbii romane. Eu nu am venit cu scorneli ca "masturbarea produce dureri de cap", "masturbarea duce la impotenta ulterioara" si "peste 50% din tineri sunt impotenti". Daca nu-ti mai amintesti unde ai scris asa ceva, iti dau eu linkuri. Fie scornesti astfel de lucruri ca nu esti normal la cap, fie esti mincinos patologic si bati campii ca asa-ti sta in fire. Daca eu ziceam ca am pilotat o nava extraterestra impreuna cu Dumitru Prunariu ar fi fost dreptul tau sa zici ca nu sunt normal la cap. Dar asa ceea ce am zis se refera la raspunsurile bizare pe care le dai, daca nu vrei sa fii numit nebun, nu mai da raspunsuri nebunesti si aberante. Sau nici macar nu-ti mai poti da seama ca dai raspunsuri aberante?
Stii cand nu vei mai fi virgin? Atunci cand o vei face cu o fata, nu cand te masturbezi la "filme interzise".
Dar nu iti sugerez sa faci acest lucru de pe acum. Mai asteapata macar vreo 3-4-5 ani!
Si... daca e sa o luam dupa teorie, un baiat/barbat se dizvirgineaza sau i se rupe ata intr-un caz special. Nu de la frecat!
Din laba iti zic eu ca nu te dezvirginezi, copile! Si mai lasa obiceiurile astea ca sa nu te prinda mami cu jucaria.n mana si sa.ti taie netul fiindca te si uiti la filme deocheate!