| OvidiusPubliusNaso a întrebat:

Buna, am făcut o prostie mare în viața mea. Adica am făcut pe rusă se zice массаж простаты și am făcut cu degetul mi l-am băgat in fund. Am 14 ani sunt băiat și după asta mă atrăgea sa fac iar, dar eu nu vreau sa repet lucrul acesta fiindcă mă tem că pot să mă fac in gay, fetele de mic copil îmi plăceau, ce să fac? Ajutati-ma va rog

16 răspunsuri:
| sweetys a răspuns:

Sunt barbati care se excita cand le se baga (degete, limba, diverse obiecte) in poponet, dar care nu sunt atrasi de barbati din nici un punct de vedere. Asa ca nu vad nici o problema, doar ai grija de igiena

Răspuns utilizator avertizat
| dullcat a răspuns:

In locul tau mi-as tine degetele acasa, mai ales la aceasta varsta... Sper ca ai igiena pusa la punct.

| OvidiusPubliusNaso explică (pentru dullcat):

Eu mi le țin mai mult nu fac prostia ăsta

| Sistemulxxl a răspuns:

Si dupa ce ti-ai bagat degetele in fund cum te-ai simtit?

| OvidiusPubliusNaso explică (pentru Sistemulxxl):

Bine chiar straniu plăcut

| Sistemulxxl a răspuns (pentru OvidiusPubliusNaso):

Grozav! Continua!

| danimarinescu a răspuns:

Cred ești în punctul în care îți descoperi propria persoana. Nu știu de ce unii sunt ipocriți și îți dau răspunsuri negative și de mustrare. Oricum te avertizez că ești la un moment critic care îți poate schimba viața sexuală viitoare. Sfatul meu cred îți trebuie o prietena cu care să faceți petting daca este virgina sa foarte tânără, sau chiar sex daca se poate. Ieșirea ta din situația asta.

| Crowproews a răspuns (pentru danimarinescu):

Trebuie dar încă n-am dar vreau

| Alinuța00 a răspuns:

Rămâi la fete, asta e solutia. Dumnezeu a creat femeie pentru barbat si barbat pentru femeie, atât.