In locul tau mi-as tine degetele acasa, mai ales la aceasta varsta... Sper ca ai igiena pusa la punct.
Rămâi la fete, asta e solutia. Dumnezeu a creat femeie pentru barbat si barbat pentru femeie, atât.
Sunt barbati care se excita cand le se baga (degete, limba, diverse obiecte) in poponet, dar care nu sunt atrasi de barbati din nici un punct de vedere. Asa ca nu vad nici o problema, doar ai grija de igiena
Eu așa am decis să nu mai fac chestia asta că eu pe adevărat mă tem sa nu mă fac in gay sau să mă atrăgea pe urmă la altceva...
Eu n-am probleme de sănătate dar că câteodată mă atrage la această ocupație dar eu nu vreau sa fac asta și mie rău de la aceia că mă tem sa nu mă fac in gay sau in altceva și îmi intră diferite gânduri rele despre asta nu stiu ce să fac rău că am făcut prostia asta mai bine nu făceam așa ceva...
Parca am un disconfort eu n-am idee parca mă atrage sa repet prostia asta
Cred ești în punctul în care îți descoperi propria persoana. Nu știu de ce unii sunt ipocriți și îți dau răspunsuri negative și de mustrare. Oricum te avertizez că ești la un moment critic care îți poate schimba viața sexuală viitoare. Sfatul meu cred îți trebuie o prietena cu care să faceți petting daca este virgina sa foarte tânără, sau chiar sex daca se poate. Ieșirea ta din situația asta.