| gabitzagabitza a întrebat:

Am 15 ani si acum doua luni mi-am inceput viata sexuala cu un baiat care nu este chiar bine dezvoltat.eram in prima zi de menstruatie, nu a durat mai mult de 5 minute tinand cont ca el nu a ejaculat deloc.luna trecuta mi-a venit ciclu mai tarziu(ca in fiecare luna pana acum), iar acum imi intarzie. testul de sarcina nu l-am incercat pana acum dar nu cred ca ar fi necesar.nu am avut greturi. absolut nimic.nu sunt foarte speriata dar am o intrebare, din tot ce v-am spus puteti afirma daca sunt insarcinata?

6 răspunsuri:
| evelynne a răspuns:

Daca nu a ejaculat deloc, nu ai cum sa fii gravidawinking

| simf a răspuns:

Probabil nu, e dereglarea fireasca dupa, dar tot ar fi bine sa faci un test, nu-i exclus. si mai ales SA TE PROTEJEZI data viitoare. foloseste prezervativul.

| sqrt a răspuns:

Cred c-ar trebui sa mai astepti putin chiar tu ai spus-o a in fiecare luna iti intarzie aaa si apropo te-ai culcat cu el acum o luna sau 2?
pentru ca daca de 2 luni inseamna ca deja luna trecuta ti-a venit si nu mai ai de cce sa iti mai faci griji doar iti intarzie esti la varsta la care asta se intampla des pana ti se regleaza daca nu mai asteapta [si nu conteaza daca nu e bine dezvoltat important e ca poate sa faca copii]

| rockeritza a răspuns:

Nu cred!

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Daca nu te-ai protejat normal ca exista sanse!

| CookieRaider a răspuns:

Cand esti pe ciclu si ai o relatie sexuala nu ramai insarcinata... informeazate pe google :p big grin