| VasileMacelarul a întrebat:

Buna ziua am 15 ani si sunt foarte timid si nimeni nu ma place din cauza asta nu am niciun prieten in liceu si sunt batut mai mereu de fiecare data cand cineva ma intreaba ceva eu raspund cu " mdea...aha..." si din astea asa va rog ajutati-ma ce sa fac sa scap de blestemul acesta! crying

Răspuns Câştigător
| MestecGuma a răspuns:

Heii si eu sunt timida... baga'te in vb cu ei aratate interesat de ceea ce le place lor..fii ca ei va merge sigur bafta:*
funda?

16 răspunsuri:
| VasileMacelarul explică:

Mentionez ca acum scriu cu lacrimi in ochi!

| LouLi a răspuns:

Cam asa incep toti criminalii in serie.

| VasileMacelarul explică (pentru MestecGuma):

Mai e problema ca nu sunt asa sociabil nu stiu ce sa spun daca ma baga cineva in seama..nu stiu ce sa il intreb si chiar daca incerc sa fiu ca ei nu imi iese crying((

| VasileMacelarul explică (pentru LouLi):

A da? atunci incep cu tine!

| ynna93 a răspuns (pentru LouLi):

Buna astalaughing

| ynna93 a răspuns:

Adevaru e ca si pe tine mananca in c**r, de ce raspunzi cu mdea aha? tie ti-ar placea sa ti se raspunda asa? daca cineva mi-ar raspunde asa si eu l-as batelaughing

| mona a răspuns:

Stiu cum e sa fi timid, asa eram si eu mai demult, sfatul meu e sa lasi cat de mult poti timiditatea asta undeva,, inchisa,, si incearca sa fi mai activ cu cei din jur, fi interesat de discutile lor[chiar daca in gandul tau ii injuri] si o sa vezi ca incet incet o sa fi respectat in special de colegi tai

| LouLi a răspuns (pentru VasileMacelarul):

Vezi ca iar iei bataie!

| Endemic a răspuns (pentru LouLi):

Si u o iei in gura happy

| MestecGuma a răspuns (pentru VasileMacelarul):

Merci de funda :*

| LouLi a răspuns (pentru Endemic):

Nu prea, dar multumesc de sugestie happy

| timisoara a răspuns:

Incearca sa conversezi cat mai mult, chiar pe internet, pe chat, pe mess, pe facebook...Iar daca vrei sa nu te mai bata, ti-as recomanda sa inveti sa te bati, eventual sa iei niste cursuri de autoaparare, iar cand te mai loveste, ii dai si tu vreo 2 si o sa vezi ca in timp o sa se rezolve problema.Arata-i ca tu esti seful...

| onedirection4ever a răspuns:

Stiu si eu eram foarte timida inainte, dar acum sunt putin mai vorbareata, incearca sa te imprietenesti cu oameni ca tine cu aceleasi ocupatii sau personalitate.Bafta!

| VasileMacelarul explică (pentru timisoara):

Stiu sa ma bat dar ce sa fac cand sar cate 10? :\

| LouLi a răspuns (pentru VasileMacelarul):

Ia-ti un pitbull smug

| timisoara a răspuns (pentru VasileMacelarul):

Pai daca sar cate 10 e mai nasol...