| Adriannna a întrebat:

am 16 ani si am o problema care ma macina de la inceputul lunii.Anul trecut(sa zicem maxim in decembrie. dar mai sigur in octombrie)am intretinut relatii sexuale cu prietenul meu si din pacate nu mai tin sigur minte daca ne-am protejat sau nu.De atunci mi-a venit cm in fiecare luna la timp insa luna aceeasta nu mi-a venit deloc si sunt foarte ingrijorata. Poate ma puteti numi nebuna dar ma gandesc daca Doamne fereste as putea fi insarcinata(Ceea ce nu cred ca deja a trecut prea mult timp dar na...)Acum 1 sau 2 luni mi-a venit cm pe la sfarsitul lunii dar oricum aveam simtome cum ca trebuie sa imi vina dar luna asta nu am avut deloc nici durere de burta etc.De ce la ar putea fi? Credeti ca as putea fi insarcinata sau ce ar putea fi?

Răspuns Câştigător
| inger02 a răspuns:

Nu esti insarcinata. daca ai fi fost ai fi avut multe simptome. ciclul menstrual nu prea are data fixa de multe ori poate intarzia sau poate nici sa nu vina intr-o luna. deci nu te panica stai linistita. o sa iti vina el.

9 răspunsuri:
| Anca95 a răspuns:

Nu ai cum sa fii insarcinata. Daca erai insarcinata nu iti mai venea menstruatia lunile trecute.La varsta asta este destul de normal ca sa ai intarzieri pentru ca incearca sa se regleze.
P.S pe viitor ia si te protejeaza daca nu vrei sa fii cu burta la gura

| Adriannna explică:

Deci inseamna ca trebuie sa stau linistita... poate intarzia si de la stres? ca de la inceputul lunii tot stau stresata secunda de secunda ca nu stiu de la ce imi intarzie

| lory_2640 a răspuns:

Nu cred ca esti insarcinata.ti-ai fi dat sigur seama.sigur nu esti insarcinata. poate este o dereglare, raceala.stai linistita pentru ca esti in regula!

| DNSK a răspuns:

Daca ai facut-o acum recent de 2 sapt.buh.ai putea! daca ai facut-o trecut.nicio sansa! poate fi o raceala, o dereglare usoara de hormoni.nu-i niciun stres!

| Tso a răspuns:

Of, Doamne. Scumpa mea, daca erai cumva insarcinata, pana acum nasteai deja. Daca nu ai mai avut niciun alt contact sexual neprotejat, poti sa te linistesti, pentru ca e imposibil sa fi insarcinata. Pentru linistea ta, ai putea totusi sa mergi la un ginecolog, care iti va spune tot ce ar trebui sa stii, pentru ca nu prea esti informata cu privire la viata sexuala. Numai bine.

| Adriannna explică:

Ok.va multumesc mult de tot m.ati mai linistit:*. Sper sa imi vina mai repede ca sunt asa de stresata incat nici de invatat nu pot invata...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da,dragă,stai liniștită nu te va "numi nebună" nimeni d-aici,că noi d-aia ne-am băgat pe site-ul ăsta,să vă ascultăm și să încercăm-pe cât posibil- să ajutăm; deci dacă ai făcut sex anul trecut prin decembrie sau mai "sigur prin octombrie",și ai avut ciclu regulat până mai azi,când s-a dat el-așa,peste cap dintr-o dată, înseamnă-normal- că ești gravidă "in două săptămâni"! bine-nțeles, că sarcina va dura cam.2 ani-așa,după care vei naște un bebe frumos,sănătos,și care sper ca peste ani,să scrie și el aici, dar să devină-nu?-un troller mai bun decât tine! pentru că se spune "vai de-amarul profesorilor care nu-s întrecuți de elevi!"; oricum nu e rău, ai ceva talent și sper să "apari" cu ceva mai tare! baftă!

| blanOs a răspuns:

Esti insarcinata. Cam peste 7 ani o sa-l scoti gata de dus la scoala.

| astra a răspuns:

Banuiesc ca tu inca sti ca te-a adus barza...