Eşti sigur că ţine la tine? Care e problema cu colegii adică gândeşte-te că până la urmă nu te poţi ascunde la nesfârşit. Dacă continuaţi în ritmul ăsta până la urmă se va ajunge la despărţire, vorbeşte cu ea spune-i ce simţi. De ce nu vrea să vină la tine? Baftă!
Imi pare rau ca-ti spun, dar cred ca nu tine la tine. Orice fata ar fi mandra cu iubitul ei si nu ar refuza sa spuna, nu s-ar gandi la gura lumii, dar se pare ca ea nu este asa. 1 luna este o perioada scurta timp si nu poti spune ca ai pus suflet. Las-o in pace, cu timpul iti vei da seama daca tine sau nu la tine, pana atunci nu o mai baga in seama.
xoxo
Buna!
Daca nu risti, nu castigi! Invit-o afara si spune-i ce simti pentru ea. Explica-i ca nu este mare-lucru sa afle colegii despre aceasta relatie, sau ii este rusine cu tine? Sigur tine la tine? Este inca o copila. Daca nu o indrumi tu sa fie cum iti doresti, atunci cine o va indruma sa nu mai fie asa distanta?
Asta incerc sa ii spun, dar nu ma intelege. Ne-am si despartit din cauza asta... Nu stiu ce sa fac
Cateodata imi doresc sa ma despart de ea. Dar o iubesc si tin foarte mult la ea si nu vreau. As putea sa continui asa pana isi va da seama ca nu facem bine.
Tine la mine, tine foarte mult. Chiar intr-o zi a riscat si m-a sarutat in fata colegilor (acestia nu au vazut si ma bucur).