Mersi. Am gasit pe altcineva super care chiar merita mult mai mult.
Esti prea moale, nu-i mai oferi atentie si ai sa vezi cum va veni cu coada intre picioare sa te caute
Isi recomand acest articol despre zona aia si ccum sa iesi de acolo
http://trasaturi-alfa.blogspot.ro/search/label/Zona%20freindzone
as vrea sa ma exprim si eu si sa spun ca e o diferenta intre baieti si fete diferenta sta cum vad ambele sexe sexul opus in timp ce baieti vorbesc cu o fata pentru ca le atrage sexual la un moment dat,fetele sunt atrase in timp emotional dar atentie e acelasi emotie ca pentru o sora de acelasi sex,adica pentru ea un baiat cuminte,sincer e o sora de care inca nu a dat la care sa se planga sau cu care au facut impreuna, ea te-a ajutat ca fetele se ajuta intre ele dar se si descarca resiproc emotional
sfatul meu e ai grija sa nu suferi, urmeaza ce scrie acolo cum iesi din zona aia, multa bafta, apropo vezi si un doxumentar motivatonal ca duci lipsa de gandire pozitiva
DE ce ești așa sigur că ține și acum la tine?
Urât din partea ei că citește mesajele și nu răspunde.
Dar cum spuneam, multe au aere în cap și se cred zâne. AR trebui să gândească la rece și rațional.
Păi nu știu ce să faci. Mai încearcă să-i trimiți mesaje atât pe telefon cât și prin alte mijloace. Și întreab-o direct ce vrei, nu mai trena. Trenarea nu e bună cum spuneam, așa știu foarte multe să te aburească și să-ți ia ochii și cam atât.
Din păcate asta e România, nu că în afară ar fi mai bine.
Uite ce e ....mai intai trebuie sa lasi mesajele pentru ca prin mesaje nu e foarte fain sa ii spui unei fete ce simti eurat. Trebuie sa ii spui in fata si sa ii spui ca daca nu simte acelasi lucru pentru tine nuno vei mai cauta. In plus nu cred ca e ultima fata de pe planeta nu... sigur gasesti tu pe altcineva...