Daca nu a vazut prea multe penisuri pana la tine, nu cred ca o va deranja asta. Numai sa nu fie prea mari bubitele si sa bata prea mult la ochi.
Daca astepti sa-i dezvalui aceasta informatie pana in momentul in care veti fi amandoi dezbracati, e posibil sa se sperie si se refuze sa mearga mai departe si sa te simti oribil. Eu cred ca ar fi bine sa-i spui din timp si daca o vezi ca reactioneaza negativ si devine distanta, sa ii propui sa mearga cu tine la doctor sa se convinga ca i-ai spus adevarul.
Crezi ca ea va sta sa-ti admire scula? Eventual se va uita putin de departe sa vada daca ai cu ce sa faci treaba. Faci cum spune mihai69.
Bineinteles ca o sa folosesc prezervativ dar sa spunem ca o sa vada (gen vrea sa-mi faca oral, cam imposibil sa nu observe atunci ) cum o sa-i explic ca nu e ceva grav?
Daca vei ajunge intr-o situatie cum este cea presupusa de tine, atunci singurul lucru pe care il vei putea face se va rezuma la a-i explica in mod stiintific si medical natura acelor bubite minuscule. Sau ai putea scapa de ele si de necazurile provocate/ce decurg din existenta lor, prin eliminarea papulelor prin chirurgie cu laserul. Sanatate!
Daca nu a vazut prea multe penisuri pana la tine, nu cred ca o va deranja asta. Numai sa nu fie prea mari bubitele si sa bata prea mult la ochi.