| AAlinaaa a întrebat:

Am 19 ani Mi-a venit menstruatia pe 27 octombrie. Eu nu am ciclul regulat dar pana azi 15 decembrie nu mi-a mai venit. Am facut un test de sarcina acum 3 zile si a iesit negativ. (Test de sarcina ferlidona). Mentionez ca am facut dragoste cu iubitul meu si protejat si neprotejat in acest interval de timp dar nu si-a dat drumul in mine. Va rog sa ma ajutati. si inca ceva..am inceput sa urinez mai des, o fi vorba de o raceala? Ce trebuie sa fac?

2 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Au trecut 7 saptamani de la data de incepere a ultimei menstruatii. Chiar si in cazul unui ciclu menstrual neregulat se poate considera ca fiind o perioada anormal de lunga mai ales ca nu apar nici unele semne premenstruale care sa prevesteasca aparitia menstruatiei in zilele urmatoare. Fiindca exista posibilitatea sa fii insarcinata pentru a te edifica asupra acestui lucru ai putea sa apelezi la cel mai precis mod de a determina existenta sau lipsa hormonul de sarcina hCG si anume in sange. Hormonul de sarcina este produs exclusiv de placenta, deci apare in sange si urina doar in cazul existentei unei sarcini deci se poate determina prin analiza de sange. Acest tip de test de sarcina este INTOTDEAUNA SIGUR SI CORECT in proportie de peste 98%. Se poate face/efectua in orice laborator de analize medicale contra unei sume de 40-45 lei, rezultatul se primeste in 24 de ore, nu necesita repetare ei deoarece nu exista motive sau posibilitati de interpretare a rezultatului obtinut. Multa sanatate.

| CreaţaWsz a răspuns:

Da, este o raceala. Asa patesc si eu mai mereu. Nu te speria prea tare si du-te la medic/farmacist ca o sa-ti de-a niste pastile de reglare a menstruatiei.