Te inteleg si inca foarte bine Faza cu chat-ul si facebook-ul merge doar daca vrei aventuri pentru ca fete serioase nu (prea) vei gasi.Acum depinde si de tine, ce asteptari ai.
Asteapta sa termini liceul pentru ca acum fetele nu vor vorbi cu tine, stiindu-te cum esti. Dupa ce vei schimba mediul social, incearca sa te bagi in seama cu o fata.Nu e obligatoriu sa iti devina iubita,puteti deveni amici si in asa fel vei descoperi unele lucruri,cum ar fi ca unele ar fi extreme de naïve,altele materialiste, unele pun sufletul cand nu trebuie, altele sunt serioase, altele timide, altele dezghetate.Iti vei da seama ce fata ti se potriveste numai dupa ce vei urmari mai multe. Unele pot fi foarte parsive, asa ca sa ai grija.
Nu are de ce sa iti fie rusine sa vorbesti cu o fata. Daca te refuza asta e, te faci ca nu o cunosti si te bagi in seama cu alta.Nu te grabi sa iti faci o iubita, mai bine asteapta sa apara fata potrivita! Esti tanar, sunt sigura ca va aparea!
Mda, dar deja are 19 ani eu zic ca trebuia de cativa ani sa fii fost cu vreo fata, acum e doar parerea mea, si chestia cu facebook-ul, tot ar fi buna pentru el macar de-ar prinde mai mult curaj in propriile forte, problema e ca eu nu inteleg timiditatea .
Timiditatea mea sta si in alte lucruri spre exemplu, si daca fac ceva nou sunt timid la inceput!
Da,intr-un fel ai dreptate si iti respect opinia.
Dintr-o anumita perspectiva e ok ca baiat sa fii cu o fata de la o varsta mai mica pentru a castiga experienta.Din alt punct de vedere insa, sunt sunt de parere ca trebuie sa isi faca rost de o iubita prea rapid doar pentru experienta personala, mai bine sa astepte sa ii placa de o fata.Are 19 ani, ar trebui sa caute stabilitate.De fetele care se lasa abordate pe fb de un necunoscut nu cred ca e prea mult de capul lor.Depinde acum si ce cauta el...
Poate sunt rau, dar ii multumesc lu` doamne doamne, ca nu m-a facut timid, ci intraznet si plin de incredere, chiar si in cele mai grele situati, nu stiu ce sa zic incearca si tu mai mult, si spuneti mereu in minte " nu te panica " si prosti sa ramai calm, si sa fii natural, trebuie sa vina o fata sa te placa, macar daca dai peste una intrazneata sa intre ea in discutii si chesti . Bafta!
Mihai poate pe uni Dumnezeu nu i-a lasat asa cum esti tu, poate ei au ceva ce tu nu poti avea!
Degeaba Chiupa m-am bagat eri in vorba cu o fata degeaba, a vb cam un minut si dupa nu mi-a mai raspun !
Incearca sa socializezi cu cate o fata pe site-uri cum este acesta (inainte era chat si ajuta. acum mai greu), sau pe renumitul Facebook. Dai add la cate una, vorbesti cu ea, va cunoasteti mai bine, eventual mai vorbiti si in alte dati, doar sa gasiti ceva comun si sa vezi ca poti sa socializezi cu o fata.
Te inteleg, timid sunt si eu, varsta o avem la fel, iar cand sunt fata in fata cu o fata si imi place de ea abia pot sa mai leg cateva cuvinte si deja o dau in alte limbi.
Trebuie cumva sa capeti incredere in tine, asta te va ajuta cu siguranta.
Ce sa socialiezez cu ele, ca nici nu vorbesc macar! Pe facebook nu mai spun daca le dai add "Ne cunoastem de mai adaugat la prieteni " Cam asa se comporta lumea! Incredere in mine nu prea am, mai mult am o firca de genu "daca rade de mine, daca nu imi spune nimic " chestii de genu!
Ar trebui, sa nu te intereseze ce zic toate, fetele, astea cuminti din ziua de azi, de ce nu incerci si cu fete la fel de timide ca tine cre` ca o sa iasa ceva, si daca nu incearca sa prinzi incredere, fa rost de prima iubita, chiar daca nu e vreo printesa, asta iti va da mult mai mult curaj si experienta.
Asta suntem toti la inceput, dar na, fetele timizi nu prea mai sunt!
Offf...daca ai sti cat am cautat eu in viata reala unul ca tine. Dar eu am dat numai de afemeiati, tupeisti, sociabili pana in pragul de sacaire, altii nesimtiti, altii buzaranti, altii increzuti, o gramada de categorii...
Dar niciodata n-am gasit unul cuminte, care sa stea in banca lui, sa-si vada de ale lui, sa-si puna problema despre viitor, sa nu fie interesat de fete si sa fie crescut de partea feminina in mod special.
Cei crescuti de partile feminine nu sunt asa magari, cum sunt cei care au influente proaste de la un tata...nu tocmai cumsecade.
Oare o sa gasesc si eu vreodata unul ca tine si in viata reala?
Bun. Si acum sa revenim la intrebarea ta, incearca sa vorbest! Nu te manaca nicio fata daca vorbesti cu ea, ca sa-ti fie mai usor, fa abstractie de idee ca "e fata", gandeste-te ca la un amic/camarad de al tau si vorbeste normal. La inceput iti vei face mai mult amice, decat iubite, dar acesta este primul pas in scializare. Buun si dupa ce ti-ai facut suficiente amice, poti sa alegi cu care te intelegi mai bine, cu care te potrivesti, sa mai glumesti cu ea, s-o inviti in oras, sa va mai cunoasteti. (vezi sa nu aiba prieten deja) Si se poate lega ceva... Ce zici?
Succes! Eu zic sa nu te descurajezi, pentru ca, dupa cum ai observat deja, chiar exista fete care cauta baieti ca tine...
Deci, capul sus! Fara nici un complex, da-i inainte! Vorbeste, glumeste (ai grija sa nu te transformi in bufon, de dragul prieteniei, ca pierzi teren) si cel mai important, fii tu!
Pentru ca o atitudine inselatoare, atrage oameni inselatori.
Eu sper sa iti gasesti fericirea!
Sa revenim la subiect! Nu cunosc asa de multe fete, si daca ma bag in vorba cu ele degeaba, nu stiu ce sa la intreb ce sa vb cu ele, sunt o epava totala! Asta imi este sorocu!
Doamne fereste! Pai nu trebuie sa gandesti asa, din start pentru ca-ti faci singur rau.
Vorbeste orce! Eu cand vorbesc cu baietii, vorbim despre orce, absolut orce, doar vorbeste! Ce dracul, ca doar nu ai botnita!
Vorbeste orce! Fii prietenos si discuta naiba o data ca nu se intampla nimic, nu se intoarce nimeni cu spatele, nu te scuipa nimeni, nu nimic. Ce ai? Doar vorbeste!
Salut, dupa ce te culci cu o fata o sa te schimbi foarte mult. Mai multe vorbim pe privat sau pe un id de mess.
Vad ca nu pot sa-ti trimit mesaje pe privat, lasa-mi o adresa de mail sau un id de mess, si vorbim mai multe detalii =D