| Andrei29g3 a întrebat:

Bună ziua, am 20 de ani și am o relație cu iubita mea de 3 ani, ideea e ca pe la inceputul anului acesta nu prea ne am mai înțeles ne certam foarte mult își cam bătea joc de mine dar acum ne am revenit și ne înțelegeam iar cât de cât. Problema e ca nu mai simt sa fac dragoste cu ea,pur și simplu nu îmi mai vine și nu mai simt sa fac asta cu ea. De iubit încă o iubesc, îmi place sa petrec timp cu ea sa dorm cu ea etc. Ce sa fac sa îmi vina iar pofta de ea,pentru ca a început ea sa tragă de mine doar ca să facem dragoste și nu e ok, nu știu ce sa mai fac sa mi revin.

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Cred ca nu o mai iubesti si nu mai simti nici o atractie pentru ea, dar te-ai obisnuit cu ea si primesti sex pe gratis cand ai tu chef, de aceea te-ai impacat cu ea.

Iti dau un sfat: fii cinstit si realist si spune-i fetei adevarul!
Fiecare are dreptul la fericire si nu merita sa iti bati joc de ea!

| Andrei29g3 explică (pentru Violleta2022):

Nu știu ce sa zic m-am gândit și la varianta asta dar e lângă mine acum, ma face sa rad îmi place sa ies cu ea sa ne plimbam, dar nu mai e atracție sexuala, chiar nu știu ce sa fac nu îmi vine sa o las după 3 ani...

| Miruna333 a răspuns:

Incearca sa discuti cu un psihoterapeut. Cu siguranta e vorba de un blocaj emotional.