| roxynyk a întrebat:

Buna ziua!happyam 20 de ani si mi a intrziat menstruatia 1 saptaman si 2 zile e posibil sas fi ramas insarcinata? ma doare foarte tare capul ameteli si stari de voama dar mi s-a intamplat seara sa nu pot sta intinsa deoarece imi venea sa vomit! as vrea sa stiu daca imi puteti da un raspuns va multumec! astept raspuns

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca ai avut contacte sexuale riscul de sarcina e mare, desi simptomele tale sunt nespecifice, putand apartine unei sarcini sau unei alte probleme. Dar intarzierea menstruatiei este sugestiva pentru o sarcina. Inainte de a te duce la medicul ginecolog fa-ti doua teste de sarcina din urina de dimineata in doua zile consecutive. Oricum, ginecologul, inainte de a te consulta te va pune sa-ti faci test de sarcina, deoarece in primele saptamani de sarcina, fatul nu se vede/simte la examenul ginecologic.
S-ar putea sa ai si alta dereglare menstruatiei, destul de serioasa daca ma iau dupa durata intarzierii si simptome, asa ca nu intarzia vizita la ginecolog, indiferent de rezultatul testelor.

8 răspunsuri:
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Fa un test de sarcina ...mergi la ginecolog...

| alexa a răspuns:

Daca ai avut contac sexual neprotejat e posibil... du. te si fa un test de sarcina ca sa nu te mai framanti pentru ca pot fii si altele cauzele... spre exemplu o dereglare hormonala care se mai intampla, pentru ca stii foarte bine ca mai intarzie luna de luna
bafta

| dulshe a răspuns:

La simptomele tale e mai mult k sigur sa fii insarcinata, adica un 70% ar spune ca da, pentru ca daca tia intarziat mentruatia, si ai acele simptome, ...mergi si cumpara un teste de sarcina, sau fa o vizita la medic pentru ca testele de sarcina nu's asa de sigurebig grin

| Cryss a răspuns:

Eu zic sa mergi la ginecolog cat mai repede happy.

| giulya85 a răspuns:

Mai bine ia un test de sarcina si o sa afli sigur

| anita_2588 a răspuns:

Fa un test de sarcinam, sau cel mai bine mergi la un ginecolog

| pysy25_7178 a răspuns:

Pai cred ca ai fi putut ramane insarcinata dar mai bine cumpara un test de sarcina si acela iti va da raspunsul. sau mai bine du-te la un medic

| andreea15 a răspuns:

Probabil, te sfatuiesc sa mergi la un ginecolog.